6 motive pentru a alege mobilier de bucătărie la comandă

Mobilierul pentru bucatarie la comanda va permite sa creati spatii deifinite, total personalizate si adaptate nevoilor dumneavoastra. In plus, veti avea mobila bucatarie moderna, special conceputa pentru a incorpora toate electrocasnicele și ustensilele necesare unei familii din ziua de azi. Asa ca iata 6 motive pentru care ar trebui sa alegeti o bucatarie la comanda.

O piesa pe masura

Principalul avantaj al oricarui tip de mobilier la comanda, si implicit al buctariei, este adaptabilitatea sa totala la spatiul disponibil, incluzand deschideri neregulate, astfel incat toate spatiile acestei incaperi sa fie folosite la maxim. Mobilierul la comanda inseamna piese unice create pentru un anumit interior. Incadrandu-se perfect in spatiu, ii confera personalitate, il fac singular si unic si devin elemente de arhitectura. Cu cateva note despre stil, materialitate (material, culoare, textura) si nevoia pe care trebuie sa o acopere piesa, puteti proiecta o piesa de mobilier unica si exclusivista care se adapteaza pe deplin la gustul personal.

Ideala pentru spatii cu inaltimi sau masuri speciale

Pentru a obtine un rezultat optim, trebuie luat in considerare locul pe care trebuie sa-l ocupe piesa de mobilier, dimensiunile, necesitatea de acoperit si bugetul disponibil, precum si o serie de indrumari privind preferintele estetice (stil, materiale, culori, etc.). Cu toate aceste informatii, puteti obtine o bucatarie moderna la comanda care sa se adapteze oricaror dimensiuni speciale sau colturi ciudate.  In acest fel, puteti profita de un loc nefolosit anterior, castigand spatii de depozitare, cu stil.

Puteti alege materialul

Alegerea materiei prime, grosimea placilor si culorile reprezinta un alt avantaj care pledeaza in favoarea mobilierului pe masura, disponibil in tot felul de materiale si finisaje. Lemnul este de obicei vedeta in mobilierul la comanda, desi placa MDF-ul este utilizat pe scara larga si cu diferite tratamente de finisare (vopsea, lac). Sunt atatea materiale posibile cate proiecte exista.

Veti delimita spatiile

O piesa de mobilier la comanda poate crea un spatiu de la sine, medii separate -sala de mese, de exemplu- si poate imparti zone pentru a obtine intimitate si capacitate de depozitare in acelasi timp. Chiar și o bucatarie mica poate fi compartimentata inteligent cu ajutorul unui mobilier facut pe comanda.

Compozitii infinite

Cel mai bun mod de a profita de orice spatiu la milimetru este prin mobilier la comanda. Mobilierul la comanda raspunde nevoilor pe care o piesa de mobilier deja fabricata nu le satisface, cum ar fi potrivirea intr-un spatiu foarte specific, cum ar fi golul de sub o fereastra sau o scara. Sau daca doriti sa imbracati frigiderul sau sa ascundeti anumite lucruri din bucatarie pe care nu le doriti a fi la vedere, tot mobilierul la comanda este cel mai indicat.

In concluzie, avantajele mobilierului pe comanda sunt suficient de graitoare pentru a face alegerea potrivita. O bucatarie este o incapere importanta pentru ca poate fi considerata inima casei. De aceea, este bine sa ii acordati importanta necesara. Si daca bugetul pentru a mobila casa este unul limitat, nu va temeti sa acordati cea mai mare parte proiectarii bucatariei. In acest fel veti avea o piesa functionala si plina de stil.