6 pozitii sexuale care au facut istorie

Cartea cartilor despre sex, faimoasa Kamasutra pastreaza, in scrisul vechi, secretele placerii trupesti, a contactului fizic sub toate formele lui extravagamte sau mai putin extravagante.

Tot aici, au ramas mentionate nu numai cele mai interesante pozitii sexuale carora timpul nu le-a distrus impactul, ci si acele pozitii sexuale care isi garanteaza orgasmul, placerea suprema.

CITESTE SI: ATENTIE! Cea mai periculoasa pozitie sexuala

1. Gomora

Specifica obiceiurilor cetatii antice Gomora, aceasta pozitie permite o stimulare profunda a zonelor erogene si o penetrare adanca.Foarte indrazneata, pozitia Gomora este definita de un partener care ingenucheaza in fata femii si femeia care este asezata pe spate, cu fata in sus si picioarele la piept, tinute cu palmele.

2. Compasul

De fapt, pozitia Compasul mai este numita si pozitia pe la spate in timp ce femeia isi sprijina capul pe palme si barbatul sta deasupra ei.Secretul orgasmic al acestei pozitii este miscarea femeii, ritmul bazinului si al picioarelor. De asemenea, Compasul este o pozitie recomandata pentru sexul anal.

3. Imparateasa

Actul sexual “Imparateasa” incepe cu femeia deasupra, in timp ce il directioneaza pe el perpendicular cu pernele.Sprijinita in palme, femeia se misca cu pasiune inainte si inapoi, penisul atingand foarte bine peretii vaginali.Pentru diversitate prinde-i partile laterale ale trunchiul cu bratele si impinge-l sau insinueaza-i ca iti doresti sa iti stimuleze clitorisul.

4. Toga

Cu bazinul pe marginea patului, te intinzi pe spate, iar partenerul ingenuncheaza langa pat, punandu-ti un picior pe un umar.Pozitia sexuala Toga este o forma a pozitiei Altarul in care femeia punele ambele picioare pe umerii barbatului pentru o penetrare adanca.

5. Scaunul

Aseaza-l pe un scaun de dimeniuni relativ mici, unde poate sta cu picioarele relaxate pe podea.
Tu trebuie doar sa te asezi cu fata spre el, la inceput sa-ti mentii genunchii la 90 grade, lasand doar varful penisului sa patrunda pentru ca ulterior – incet – sa te lasi in jos centimetru cu centimetru pana cand esti sigura ca ii poti permite intrarea pe deplin.

CITESTE SI: 5 lucruri care-l vor innebuni in pat

6. Tronul

Femeia se aseaza in poala barbatului, cu miscari circulare, impunand ritmul – aceasta este una dintre pozitiile sexuale an care femeia detine controlul total.Barbatul nu are neaparat un rol foarte important, fiind cel care observa si te stimuleaza clitoridian.

 Sursa:csid