“6 SPORTURI IN SECTORUL 6”, actiune de promovare a sportului in randul elevilor

Primaria Sectorului 6, cu sprijinul deputatului PNL RAZVAN MIRONESCU, organizeaza sambata, incepand cu ora 10.00, in scolile din Sectorul 6, o actiune de promovare a sportului in randul elevilor din ciclul primar si gimnazial, initulata “6 SPORTURI IN SECTORUL 6”.

In cadrul evenimentului, cinci cluburi sportive cu sectii de copii​, alaturi de​ sectia de karate a Palatului Copiilor Golescu Grant,​​ vor sustine meciuri demonstrative  de fotbal, baschet, mini-rugby, handbal, scrima si karate​,​ ​urmand ca antrenorii acestor cluburi sa​ initi​eze​ copiii prezenti in tainele acest​or sporturi.

Citeste si: SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA din Romania, lansata in Sectorul 6

Potrivit organizatorilor, actiunea este un prim pas in vederea atragerii a cat mai mult​or​ copii cu varste intre 6 si 14 ani catre practicarea sportului ca activitate permanenta, organizata in cadrul unui club si su​b​ indrumarea unui antrenor profesionist. Beneficiile personale si pentru societate sunt imense​ -​ copiii care fac in mod constant si organizat sport sunt mai sanatosi, mai competitivi, mai rigurosi cu ei insisi si au un program zilnic eficient.

Citeste si: GABRIELA SZABO s-a intalnit cu ELEVII Scolii Gimnaziale nr. 117 din Sectorul 6

“Am incredere ca toti copiii prezenti vor alege sa practice in viitor un sport in mod organizat si constant, asigurandu-si astfel o sanatate mai buna si o modalitate placuta si eficienta de petrecere a timpului liber. Va asteptam cu drag!”, a declarat RAZVAN MIRONESCU, deputat ​al Sectorul​ui​ 6.​