7 aplicatii utile pentru ANDROID, care nu exista inca pe iPhone. GALERIE FOTO

Atunci cand vine vorba de APLICATII, intre iOS si ANDROID, lupta a fost castigata mai mereu de sistemul de operare al companiei Apple. Asta pentru ca producatorii prefera sa isi lanseze jocurile sau diferitele programe mai intai pe iPhone si abia apoi pe ANDROID si alte platforme.

Totusi, exista si cazuri in care utilizatorii de TELEFOANE CU ANDROID se bucura de APLICATII grozave inaintea celor cu iOS. Iti prezentam mai jos x exemple in acest sens!

1. AVIATE

AVIATE este o APLICATIE care iti manageriaza celelalte aplicatii. Programul iti invata obiceiurile si preferintele si chiar iti organizeaza aplicatiile pe ecran in anumite situatii. De exemplu, dimineata, AVIATE poate sa iti livreze datele despre trafic sau sa iti reaminteasca despre intalnirile programate pe telefon, noteaza Business Insider. APLICATIA este gratuita.

2. HELLO SMS

HELLO SMS este o APLICATIE care inlocuieste aplicatia de mesagerie care vine preinstalata pe majoritatea telefoanelor cu ANDROID. APLICATIA foloseste un sistem prin care organizeaza ferestrele de chat pentru ca tu sa alternezi conversatiile printr-o simpla atingere. Pe langa alte functii foarte usor de folosit, HELLO SMS are avantajul ca este gratuita.

Citeste si: ITI PLAC SELFIE-URILE? ATUNCI TREBUIE SA ITI DESCARCI APLICATIA ASTA. VIDEO

3. GLOVE

GLOVE este o APLICATIE utila care te ajuta sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de furnizorul de internet wireless. Ea ruleaza timp de trei zile, timp in care isi da seama unde utilizezi telefonul cel mai mult. Dupa aceasta perioada de teste, GLOVE iti va spune ce sa alegi pentru a avea acoperirea cea mai buna. Ca si APLICATIILE anterioare si aceasta este gratuita in Google Play.

4. TASKER

Aceasta APLICATIE iti permite sa optimizezi anumite functii ale telefonului tau, cum ar fi sa anulezi notificarile de tipul pop-up de la alte APLICATII. TASKER contine mai mult de 200 de functii prin care tu poti controla diferite aspecte ale propriului smartphone. Totusi, TASKER nu este gratuita, o poti descarca pentru 2.99 dolari.

5. FOCUS LOCK

Aceasta APLICATIE minunata va opri sa ruleze anumite programe de pe smartphone-ul tau. Nu te speria, inca poti sa dai telefoane sau sa trimiti mesaje, insa nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta notificarilor deranjante despre vreme sau ale altor aplicatii. FOCUS LOCK este gratuita.

Citeste si: ANDROID: CELE MAI BUNE APLICATII GRATUITE PENTRU MESAJE SMS. FOTO

6. LINK BUBBLE

LINK BUBBLE te ajuta sa nu pierzi linkurile interesante fara sa inchizi programul pe care rulezi. De exemplu, sa presupunem ca ai descoperit un link interesant pe Twitter. APLICATIA te va ajuta sa deschizi acest link fara sa fi nevoit sa inchizi Twitter-ul, mai precis el va fi deschis in background. LINK BUBBLE este gratuita.

7. DU BATTERY SAVER

DU BATTERY SAVER este o APLICATIE in mai multe limbi care te va ajuta sa cresti durata de viata a bateriei telefonului cu pana la 50%. Cum face asta? Identifica cele mai mari consumatoare aplicatii instalate pe device-ul tau. Ca si Link Bubble, DU BATTERY SAVER este gratuita.

Sursa foto: businessinsider.com