7 avantaje ale sexului atunci cand esti casatorita

Partidele de sex dintre doua persoane au ceva cu adevarat special. Desi sexul este o experienta placuta din multe puncte de vedere, cel dintr-o casnicie are mai multe avantaje.

Sunt avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vine vorba de momentele intime dintre doua persoane legate prin mariaj.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care sa le faci daca iti vrei fostul inapoi

1. Sunteti devotati unul altuia

Sexul in casnicie este unul asumat. Desi sansa ca partenerul tau sa te insele exista in continuare, cele mai multe persoane isi respecta promisiunile facute si se daruiesc cu totul partenerului. Sa stii ca nu este doar sex, sa nu ai indoieli despre ceea ce urmeaza, sunt avantaje mari pe care sexul dintr-un mariaj ti le ofera. Ai certitudinea ca nu te culci cu cineva care se culca cu altcineva, fapt ce iti ofera incredere si confort.

2. Nu exista momente ciudate

Sexul intr-o casnicie este mult mai firesc. Te simti confortabil cu partenerul tau. Acele momente de ingrijorare sunt de mult apuse. Stii ce ii place, ce isi doreste si aceste lucruri iti ofera incredere.

3. Va cunoasteti preferintele

Grija ca nu stii ce ii place persoanei de langa tine, la prima voastra interactiune sexuala, te poate distrage de la actul in sine. Insa sexul intr-un mariaj nu mai lasa loc acestor distrageri. Va cunoasteti, stiti ce va place si ce preferinte are celalalt in dormitor, un mare plus!

4. Nu exista timiditate

Nu toata lumea este timida atunci cand ajunge cu cineva in dormitor pentru prima oara, insa multi dintre noi sunt. Cand esti casatorita, acest aspect apartine de domeniul trecutului. Te simti bine si ai incredere in abilitatea ta de a-i aduce placere partenerului. Anii si lunile petrecute impreuna iti ofera o incredere de fier. Este inca un cadou al sexului marital.

5. Este mai mult decat o legatura fizica

Cateodata, chiar daca nu mereu, sexul este o legatura pur fizica. Exceptia apare, desigur, atunci cand te afli intr-o relatie serioasa. Intr-o casnicie, sexul este atat o legatura fizica cat si una emotionala. Da, exista placerea, dar exista si acel punct culminant al legaturii voastre afective. Sexul are puterea de a va aduce mai aproape si ofera un sentiment minunat de conexiune pe ambele cai.

6. Sex de calitate

Sexul intr-un mariaj tinde sa se perfectioneze cu timpul. E si normal, capeti mult antrenament si cu cat esti mai mult timp intr-o relatie sexuala, cu atat devii mai dezinhibata. De fapt, multe persoane casatorite, uitandu-se inapoi la viata lor sexuala inainte de mariaj, sustin ca nu au regrete.

CITESTE SI:Minciuni pe care le spun barbatii atunci cand incearca sa cucereasca o femeie

7. O legatura foarte puternica

Exista o legatura puternica intre doua persoane casatorite. Ati trecut prin multe impreuna, stiti lucruri despre celalalt pe care nimeni altcineva nu le cunoaste. Mariajul este o legatura speciala, diferita de oricare alta, fapt ce va poate imbunatati viata sexuala in moduri in care nici nu va puteti imagina. Iar sexul int-un mariaj este liantul care va tine impreuna si care va face relatia atat de puternica si speciala.

 Sursa:elle