7 calitati pe care trebuie sa le aiba nevasta sotia perfecta

E greu sa fii model, dar orice barbat isi doreste sa aiba o sotie buna care sa-i indeplineasca toate dorintele… ca doar de asta o ia de nevasta. Prin urmare, daca intentionezi sa faci pasul cel mare, iata cam ce si-ar dori EL de la tine.

1. Fii draguta

Asta inseamna sa fii pozitiva, calda, intelegatoare si prietenoasa. Zambeste mult, pastreaza un ton al vocii placut, asculta-l, mai ales cand are zile proaste si incearca, pe cat posibil, sa nu fii niciodata nepoliticoasa cu el si familia lui.

CITESTE SI: De ce se rusineaza femeile in timp ce fac dragoste?

2. Ai grija de tine

Din pacate, femeile, dupa ce se casatoresc, au tendinta sa nu mai aiba grija de ele si acesta nu e deloc un lucru bun. Barbatilor le plac femeile aranjate si care au grija de aspectul lor fizic, asa ca, oricat de obosita sau lipsita de chef ai fi, ingrijeste-te in fiecare zi. 

3. Comunica

Se stie deja: comunicarea este cheia succesului in orice relatie. Nu te astepta ca el sa ghiceasca ceea ce iti doresti. Daca vrei ceva specific nu ezita sa-i spui si astfel nu vei fi dezamagita si nici el nu va fi frustrat ca nu ti-a indeplinit dorinta.

4. Ofera-i spatiu

Fiecare dintre noi avem nevoie de spatiu. Incearca sa intelegi ca sotul tau are o familie, prieteni, colegi si hobby-uri. Nu incerca sa-l opresti daca vrea sa se vada cu ei sau daca vrea sa-si petreaca putin timp liber facand sport sau ceea ii place. 

5. Nu fi cicalitoare

Nici unui barbat nu-i place sa fie cicalit. Daca vezi ca nu vrea sa faca ceea ce-ti doresti, roaga-l dragut si explica-i de ce ai nevoie de acel lucru. Cicaleala, in nici un caz, nu va ajuta la schimbarea unui comportament. Ofera-i resurse sa schimbe comportamentul care te deranjeaza (de exemplu, pentru a nu mai arunca sosetele prin casa, amplaseaza un cos in baie) si multumeste-i de cate ori face ce l-ai rugat.

6. Sprijina-l

Suportul, atat in cariera cat si in viata de zi cu zi, este foarte important. Arata-i cat de des posibil ca el este foarte important pentru tine. Incearca sa-l lauzi si sa-l incurajezi atunci cand are nevoie, iar cand nu esti de acord cu el, spune-i direct, dar calm si respectuos.

CITESTE SI: 5 jocuri erotice pentru un preludiu perfect

7. Pastreaza flacara aprinsa

Latura sexuala este esentiala in casnicie, asa ca incearca sa nu o neglijezi. Nu astepta ca doar el sa initieze partidele amoroase, preia si tu conducerea, macar din cand in cand. Surprinde-l cu tinute sexi, fa-i mici cadouri si pregateste-i cine romantice. Va fi incantat si il va face sa-ti raspunda intr-un mod placut la aceste gesturi.

 Sursa:csid