7 cluburi din Premier League au semnat un contract publicitar cu eToro care va fi plătit cu Bitcoin

Platforma de tranzacționare crypto britanică eToro a semnat pentru prima dată un contract de publicitate, plătit în Bitcoin, cu șapte cluburi de fotbal Premier League.

Potrivit diferitelor surse, cluburile din Marea Britanie Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Crystal Palace, Cardiff City, Leicester City Football Club, Newcastle United și Southampton au anunțat că au semnat un parteneriat publicitar cu eToro.

Tehnologia blockchain și integritatea crypto monedelor în stadioanele de fotbal și industria de profil va reprezenta, de asemenea, o nouă abordare pentru parteneriate, însă eToro nu a oferit, până în prezent, detalii cu privire la natura “explorării”.

Citește și: HACKERII AU FURAT CRYPTO MONEDE ÎN VALOARE DE 761 DE MILIOANE DE DOLARI ÎN 2018

Mutarea marcheaza o piatră de hotar nouă pentru integrarea crypto monedelor in fotbalul mare. Experimente de acest gen au mai avut loc, inclusiv în Turcia, unde Harunustaspor a angajat un jucător profesionist pe care îl plătește cu Bitcoin începând din luna ianuarie.

“Acesta este primul pas important dintr-un drum lung spre fotbal care cuprinde pe deplin Bitcoin și tehnologia blockchain care stau la bază”, a spus, în același timp, directorul eToro din Marea Britanie, Iqbal V. Gandham, citat de The Drum.