7 locuri inedite in care trebuie sa faci sex daca vrei o experienta de neuitat

Daca te-ai saturat de patul din dormitor, podeaua din sufragerie sau masa din bucatarie, iti recomandam 7 locuri inedite, dar accesibile, unde poti avea parte de o partida de sex memorabila. 

1. Pe acoperis

Poate fi un loc usor periculos, dar si incitant. Daca stati la bloc, cel mai probabil exista o cheie la acoperis, de care puteti face rost pentru o mica escapada nocturna. Daca stati la casa, va puteti face de cap oricand. Atentie, insa, la vecini!

CITESTE SI: Cum influenteaza somnul apetitul sexual la femei

2. La birou

Sexul la birou are un farmec aparte. Te vei simti ca o scolarita obraznica, mai ales daca o faceti in biroul sefului tau! Este important, insa, sa stii orarul sefului si colegilor tai – daca nu cumva vrei sa fiti prinsi. Dupa o astfel de experienta vei vedea sala de sedinte, faxul sau biroul tau intr-o noua lumina. 

3. Pe balcon

Fie ca este vorba despre balconul de acasa sau, si mai bine, despre balconul unui hotel cu multe etaje, privelistea, grija de a nu fi prinsi si altitudinea vor transforma partida de sex intr-una plina de adrenalina. Grija insa sa nu sezi pe bara de protectie – cea mai buna idee ar fi sa o faceti in picioare. 

4. In dulap

Cel mai probabil, nu te-ai gandit niciodata la sifonier ca la un posibil loc de sex. Iti garantam, insa, ca un dulap plin cu haine (fara rafturi, evident!) e un loc cel putin interesant pentru o partida de sex. Pentru ca miscarea e limitata, distractia e si mai mare. Ca preludiu, puteti incerca un joc de-a v-ati ascunselea. 

5. Intr-o barca

Daca iti place adrenalina, poti incerca o partida de sex pe o barca de rafting. Daca esti o fire mai linistita, poti opta pentru apele calme ale unui lac. Daca ai ocazia, nu rata puntea unui iaht. Important este doar sa va asigurati ca nu va vede nimeni si nu ajungeti protagonistii unei filmari pe YouTube.

6. Pe stadion

Stadioanele au devenit locuri interesante pentru o partida de sex datorita culturii americane. Daca iubitul tau este insa un microbist inrait, sexul pe stadionul lui preferat poate fi o supriza de zile mari. Poti mitui un portar sa va lase inauntru si puteti incepe distractia de la tribune, avansand spre teren.

CITESTE SI: Zone erogene ale corpului unde-si doresc barbatii sa fie atinsi

7. Pe masina de spalat

Poti avea parte de senzatii tari chiar in interiorul caminului tau confortabil. Este suficient sa pui rufe la spalat, sa astepti sa inceapa ciclul de centrifugare si apoi sa te urci pe masina. Scuturatul masinii va va creste amandurora placerea, iar zgomotul ei va acoperi galagia voastra. 

 Sursa: perfecte