HAI CA O SA CAZI PE SPATE! 7 LUCRURI BIZARE care-ti cresc DORINTA SEXUALA

Cateva lucruri din viata ta iti pot stimula, asa cum nu iti poti imagina, dorinta sexuala. Afla care sunt ciudateniile care actioneaza mai puternic ca un afrodiziac!

Siguranta financiara

Un studiu arata ca nimic nu e mai excitant intr-un cuplu ca siguranta financiara. Studiul a demonstrat ca, dintre subiectii aflati sub observatie, cei care faceau sex de cele mai multe ori pe saptamana erau cei care castigau cel mai bine.

CITESTE SI: Cele mai romantice pozitii sexuale

Mancarurile cu usturoi

Usturoiul crud, consumat ca atare sau adaugat in mancaruri, fludizeaza circulatia sangelui si contribuie la mai buna vascularizare a organelor genitale. Pentru un efect garantat si ca sa nu existe reactii de respingere (olfactiva), e obligatoriu ca ambii parteneri sa manance usturoi.

Emisiunile proaste la televizor

Nu e o gluma! O cercetare cat se poate de serioasa arata ca pesoanele care au televizor in dormitor au o viata sexuala de doua ori mai activa ca cei ce-si tin aparatul in alta incapere. Filmele cu sex sunt un bun stimulent, dar acelasi efect in au si emisiunile plictisitoare, care-i determina pe parteneri sa caute in alta parte distractia.

Salata de sfecla rosie cu hrean

Este excelenta in perioada rece, este ieftina si are un efect bomba in dormitor. Hreanul contine vitamina C, minerale. Are proprietati antibiotice, antiinflamatoare si natural afrodiziace.

Activitatile periculoase

Activitatile care cresc adrenalina si care-ti fac inima sa bata mai repede  –un raliu auto, o sesiune de escalada alpina, un salt bungee jumping – fac mai mult decat orice afrodiziac.

Mirosurile naturale

Multe femei sunt de parere ca, atunci cand vine vorba de partenerul lor,  nimic nu le excita mai mult ca mirosul „de barbat” – benzina, sudoare, tutun –, pe care il prefera celui mai sofisticat parfum.

CITESTE SI: 7 feluri in care devii mai frumoasa facand sex

Fotografia iubitului

Un studiu arata ca privitul imaginii persoanei iubite, timp de cel putin 30 de secunde, stimuleaza secretia de dopamina, precursor al adrenalinei, si creste libidoul.

 Sursa:clickpentrufemei