7 lucruri care ii innebunesc pe barbati. Afla cum poti sa ii starnesti rapid simturile

Se spune de multe ori ca barbatii au creierul… in pantaloni. Ei bine, pana si ei recunosc ca se ghideaza mai mult dupa instincte sexuale. Drept urmare, sunt o multime de lucruri cu care pot fi manipulati.

Parfumul tau

Mirosul este unul dintre cele mai importante simturi umane. Iar parfumurile sunt create astfel incat excite. Iar daca o femeie care trece pe langa el poarta acelasi parfum ca si al iubitei cu siguranta se va intreba de ce se simte “hot” dintr-odata. 

CITESTE SI: Cele mai bune pozitii pentru a ramane gravida

Cand apari intr-o rochie rosie

Este si motivul pentru care rosul este culoarea specifica sarbatorii de Sfantul Valentin. Studiile arata ca este culoarea asociata cel mai des cu excitatia. Asadar, data viitoare cand incerci sa cuceresti un barbat, imbraca ceva rosu: o rochie, o bluza.

O partida de sex duminica dimineata

Ar putea parea un fetis, insa este un element comun multor barbati. Ei vad sexul la primele ore ale diminetii mult mai incitant, intrucat peste noapte trupul capata mirosul lui specific, care incita simturile datorita feromonilor eliberati. Si de ce spunem duminica? Pentru ca este o zi de relaxare prin excelenta.

Asternuturile curate

Daca iti place sa te bagi in pat atunci cand abia ce ai imbracat salteaua si pernele cu asternuturi curate sa stii ca nu esti singura. Si barbatii considera excitant un pat cu cearsafuri proaspat spalate. Asa se poate explica si de ce sexul intr-o camera de hotel este mult mai incitant.

Cand imbraci o bluza de-a lui

E ceva cu adevarat excitant pentru un barbat sa o vada pe femeia de langa el purtand o camasa sau un tricou de-al lui. Poate ca nu pare sexy, insa in viziunea barbatilor chiar este!

Sa stii sa-l faci sa rada

Simtul umorului este intotdeauna sexy. Ai putea spune ca este chiar un preludiu pentru o partida de amor perfecta. Fa-l, asadar, sa rada. Replicile inteligente, jocurile de cuvinte cu tenta erotica sunt cele care incita.

CITESTE SI: 9 tipuri de barbati de care fug femeile

Melodia aceea…

Sa stii ca oricat de insensibili ar parea, barbatii chiar au o memorie buna a momentelor care i-au marcat. Da play melodiei care se auzea pe fundal atunci cand ati avut parte de o super partida de amor pe bancheta din spate a masinii. Isi va aminti cu siguranta si vei reusi sa il innebun

 

Sursa: ele