7 lucruri gresite pe care barbatii le fac in pat

Se lauda in privinta abilitatilor lor, dar nu au nici cea mai vaga idee cat de mult pot gresi in privinta anumitor lucruri. Iata care sunt cele mai frecvente greseli ale barbatilor, atunci cand vine vorba despre sex:

1. NU ACORDA DESTULA ATENTIE.

Femeile iubesc preludiul. Pentru noi, aceasta etapa este esentiala. Ne place sa fim sarutate si sa ne fie explorata fiecare portiune a pielii. Atunci cand nu avem parte de preludiu, ne simtim usor abuzate. Una dintre cele mai mari greseli ale barbatilor este faptul ca uita sau sar peste preludiu. Acest lucru face sexul sa para ceva grabit. Bineinteles, sunt momente cand ne lasam prinse de moment si preludiul nu este o problema atat de mare, iar cand se intampla acest lucru este minunat. Dar atunci cand preludiul este omis frecvent, nu suntem cele mai fericite. Acordati putin timp saruturilor si mangaierilor!

CITESTE SI: De ce e mai bine sa fii single? Vezi 7 motive

2. FAC PRESUPUNERI NEFONDATE.

Doar daca ei se simt satisfacuti, acest lucru nu este neaparat valabil si in cazul nostru. Daca barbatii nu depun un anumit efort pentru a ne stimula, singura satisfactie va fi cea simtita de ei. Nu toate femeile pot avea orgasm atat de usor, iar ca sa ajungem in Nirvana este nevoie de efort!

3. SUNT PLICTISITORI.

Femeile au fantezii, si chiar foarte multe! Citim carti erotice si suntem innebunite dupa ele siprobabil vorbim despre sex la fel de mult ca si barbatii, daca nu chiar mai mult!Asa ca barbatii ar trebui sa intre in joc, sa ne intrebe ce ne place si ce am vrea sa incercam.

4. SUNT PREVIZIBILI.

Sexul nu ar trebui sa fie niciodata un lucru previzibil! Niciodata! Femeilor nu le place sa faca sex in aceeasi pozitie la infinit. Ne place aventura, ne place sa condimentam lucrurile si in mod cert ne place ca partenerul nostru sa ne surprinda in pat.

5. NU SUNT ADEPTII SEXULUI ORAL.

O plimbare prin ‘suburbii’ este absolut necesara! Simplu si la obiect! Barbatii ar trebui sa faca frecvent acest lucru pentru ca stiu ca iubim acest lucru si pentru a ne satisface dorintele, fara a astepta ceva in schimb. Atitudinea ‘schimb pe schimb’ este extrem de deranjanta in aceasta situatie, iar ei ar trebui sa stie ca si noi vom face acest lucru, eventual.

6. NU NE CUNOSC SUFICIENT DE BINE.

Este datoria fiecarui barbat sa cunoasca fiecare centimetru al corpului iubitei lui si sa stie cum sa o satisfaca. Barbatii ar trebui sa stie ce ne place si ce nu ne place si cum sa faca totul cat mai placut pentru noi. De asemenea, ar trebui sa fie capabili sa isi dea seama atunci cand ne prefacem. Desi, preferabil ar fi sa nu fim nevoite sa facem acest lucru.

CITESTE SI: De ce nu le mai plac barbatilor virginele?

7. SE GRABESC.

Cozile la cafenea si vizitele la doctor sunt lucruri care ar trebui sa nu dureze foarte mult timp. Cand vine vorba despre sex, insa, ‘cu cat mai rapid cu atat mai bine’ nu functioneaza! Unii barbati nu pot rezista suficient de mult pentru ca si partenera lor sa fie pe deplin satisfacuta. Niciunei femei nu ii place genul asta de barbati. Nu trebuie sa cronometram partidele de sex. Femeile sunt diferite, asa ca avem nevoie de timpul nostru pentru a ne simti bine.

 Sursa: elle