7 lucruri GRESITE pe care le faci inainte si dupa SEX

Sigur si tu faci aceste greseli inainte sau dupa sex. Daca vrei sa ai o viata sexuala activa, lipsita de incidente nefericte, iata greselile pe care trebuie sa incetezi sa le mai faci.

1. Te dai jos din pat ca sa te duci la baie
Cred ca ai auzit ca este indicat sa urinezi imediat dupa contactul sexual. Astfel poti preveni infectiile tractului urinar, dar Jennifer Bump, profesor de obstetrica si ginecologie la Colegiul de Medicina din Houston, neaga acest fapt. Asa ca mai bine stai imbratisata cu partenerul in pat, decat sa dai fuga la baie. Asta, bineinteles, daca nu faci pe tine.

CITESTE SI: Semne ca barbatul vrea doar sex fara obligatii

2. Termini sticla de vin
In timp ce un pahar cu vin te ajuta sa scapi de inhibitii, o sticla intreaga te poate duce la frustrare pentru ca risti sa ramai nesatisfacuta. Un studiu al Universitatii din Missouri arata ca 11% din oamenii care consuma alcool inainte de actul sexual au probleme cu obtinerea orgasmului. Motivul este ca alcoolul slabeste anumite parti ale sistemului imunitar care sunt responsabile pentru excitare si orgasm.

3. Adopti aceasta pozitie
Daca iti ridici bazinul dupa ce faci sex, sansele de a concepe un copil sunt mai mari. Aceasta metoda ajuta sperma sa ajunga mai repede in cervix, explica Bump. Deci, daca vrei sa faci un copil, stii ce pozitie trebuie sa incerci. Daca nu, stai departe de ea.

4. Il lasi sa renunte la dus inainte de sex
Partenerul tau nu este circumscris? Roaga-l sa se spele sub preput pentru ca acolo se acumuleaza cele mai multe bacterii si risti sa fie transmise.

5. Mananci prea mult
Multe mancaruri sanatoase, precum legumele sau alimentele cele care contin grau te pot balona si risti sa ai gaze. Daca vrei sa eviti momentele rusinoase din timpul actului sexual, evita sa consumi alimente bogate in fibre cu o ora, doua inainte de sex. In schimb, mananca putina ciocolata. Aceasta iti va ridica nivelul de serotonina, fiind un afrodisiac delicios.

6. Iti strangi jucariile sexuale fara sa le cureti bine inainte
Daca nu iti speli jucariile sexuale, vei permite microorganismelor sa se inmulteasca si vei fi predispusa infectiilor. Ca sa te protejezi, foloseste servetele antibacteriene.

CITESTE SI: Mic ghid despre ce sa faci cu sanii unei femei

7. Folosesti lubrifiant care contine mentol
Acest produs te poate irita, mai ales daca esti aproape de menopauza. Pentru a evita o astfel de neplacere, foloseste un lubrifiant simplu, care nu contine mentol.

 

 Sursa: teotrandafir