7 lucruri pe care femeile ar trebui sa le afle despre barbati!

Este mai mult mister legat de sexul opus decat mistere despre univers. Dar daca pentru cunoasterea cosmosului avem instrumente high-tech din ce in ce mai performante, ce instrumente avem pentru cunoasterea sexului opus?

1. Barbatii cred ca femeile sunt mai frumoase fara machiaj

Barbatii nu se simt atrasi de machiajul tau. Ei se simt atrasi de felul in care gandesti, de simtul umorului, de gropitele pe care le faci cand razi, de felul in care chicotesti ca un soricel, de zambetul tau sau de increderea pe care o ai in tine. Machiajul il poti folosi, ca si hainele, ca sa te pui in valoare, lucru pe care cel mai probabil il faci pentru tine, iar barbatii apreciaza preocuparea ta de a arata mai bine. Insa nu ar trebui niciodata sa crezi ca fara machiaj esti mai putin frumoasa. Pentru ca el te vede pur si simplu rapitoare nemachiata!

CITESTE SI: Puncte ale corpului in care femeile adora sa fie atinse!

2. Inteligenta e mai buna decat silicoanele

Femeile nu mai sunt de mult niste fiinte neajutorate dependente de barbati. Acum femeile ocupa pozitii importante, sunt CEO, Secretari de Stat, avocati. Iar inteligenta conteaza mai mult pentru un barbat decat ti-ai putea imagina. Un barbat nu vrea sa discute cu tine doar din complezenta, vrea sa auda lucruri noi si interesante de la tine, mai degraba decat sa te invete el lucruri. Vrea sa te scoata in oras la un pahar de vin si sa fie surprins de felul in care gandesti, de opiniile tale. Asa ca inteligenta este nu doar atragatoare, este chiar sexy!

3. Increderea in sine este foarte importanta

Unii barbati cauta femei vulnerabile pentru ca sunt mai usor de manipulat, mai usor de controlat si le pot trata ca pe o proprietate personala. O femeie care are incredere in ea stie ca asta o face mai atragatoare decat orice blush sau autobronzant. O atitudine de femeie puternica si sigura pe ea va atrage privirile barbatilor mult mai usor decat orice bucle blonde si stralucitoare ca in reclamele la sampon.

4. Si barbatii au sentimente

Barbatilor nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor prea des, dar uneori au chiar si ei nevoie sa faca asta. Cand sunt stresati de job sau de facturi si nu mai vad solutia sau simt ca se scufunda, ultimul lucru pe care vor sa il auda de la tine este: “Ce s-a intamplat? Ce ai patit?”. Tot ce isi doresc este un pahar de whiskey si un sarut pasional. Abia apoi poti sa il intrebi cum se simte…

5. Fa-l sa rada

Daca ai simtul umorului, chiar si cand il iei peste picior, nu iti va rezista! Simtul umorului poate pune foarte usor bazele unei relatii. Asta l-a facut pe Seinfeld celebru! O gluma te ajuta foarte usor sa socializezi cu oamenii. Iar barbatii nu se asteapta de obicei sa dea peste o femeie cu simtul umorului, asa ca impactul pe care il vei avea va fi imens.

6. Barbatii nu sunt prostanaci

Barbatii sunt mult mai complecsi decat Al Bundy sau alte personaje masculine caraghioase din reclame. Ei stiu ca uneori prietenii tai il barfesc, stiu ca tu ai nevoie de complimente cand arati bine, si uneori stiu chiar mai bine decat tine de ce ai tu nevoie. Si asta in mod natural, fara sa faca un efort supraomenesc.

CITESTE SI: Care este cea mai buna ora pentru sex? Sigur nu te-ai gandit la asta!

7. Si barbatilor le place sa fie rasfatati

Intimitatea nu mai este o chestiune tabu. Barbatii adora atingerea unei femei, mirosul pielii ei. Era o vreme cand barbatilor nu le placea sa fie rasfatati si se comportau ca si cand ne faceau o favoare tinandu-ne in brate. Ok, poate ca nu absolut toti barbatii s-au schimbat, dar majoritatea a facut-o deja. Iar daca nu recunosc ca le place sa fie rasfatati, probabil ca se prefac asteptand un gest de tandrete din partea ta.

 Sursa:elle