BLEAH! FACI PARIU CA NU STIAI? 7 LUCRURI CIUDATE DESPRE VAGIN

Ca niste adevarate posesoare de vagin ce suntem cu siguranta credem ca stim tot despre “dedesubturile” proprii. Insa veti fi surprinse sa constatati ca nu e chiar asa. Si ne da o mana de ajutor in acest sens site-ul www.thefrisky.com , cu un uimitor top 7 al celor mai ciudate chestii pe care nu le stiam despre vagin.

 1. Celebrul specul utilizat frecvent in zilele noastre, in orice cabinet banal de obstetrica-ginecologie, dateaza, de fapt, din anul 1300 I.C. Si primele modele de specul au fost identificate printre ramasitele orasului Pompei. Si cu ocazia asta, incercati sa intelegeti: e foarte bine sa fim constiincioase si sa ne fixam vizite medicale la ginecolog, dar daca cel mai apropiat vulcan sta  sa erupa… poate ca totusi ar trebui s-o amanam pentru altadata.

CITESTE SI: Erectia de dimineata: de ce barbatii au erectie la prima ora

 2. Lungimea medie a unui vagin este de aproximativ 7-10 cm, dar ea se poate extinde cu pana la 200%.

 3. Cum e posibil ca oamenii sa se fi uitat la o asa “floare”, ca ulterior s-o numeasca “vagin”?! Se pare ca termenul de vagin inseamna “manta” sau “teaca”, oricum, termini legati de sabie, de provenienta latina. Deci, doamnelor: en garde!

4. Domnilor, retineti: femeile au nevoie de aproximativ 15-30 de minute ca sa-si revin dupa orgasm. Pe de alta parte, nu toata lumea trece linia de sosire…

 5. Daca cumva credeati ca vaginul unei caracatite e prolific, ei bine, va inselati: in secolul 18, o taranca rusoaica a nascut asa: 16 seturi de gemeni, 7 seturi de tripleti, si 4 seturi de patrupleti. In total 69 de copii iesiti din acelasi vagin!

 6. Vaginul poate cadea in afara corpului. Totusi, nu va ingrijorati, exista posibilitatea sa fie introdus la loc si rearanjat estetic.

CITESTE SI: 7 fraze pe care barbatii nu vor sa le auda de la tine!

 7. Lubrifiantul natural vaginal are in componenta lui aceleasi elemente care s-au gasit si in ficatul de rechin!

 Sursa: sfatulparintilor