7 motive pentru care e sanatos sa faci sex cu lumina aprinsa

Iubitul sau sotul tau nu ar face dragoste cu tine daca nu i-ar placea felul in care arati. De aceea, n-ar mai trebui sa te simti jenata de corpul tau si sa te accepti asa cum este. In loc sa stingi lumina cand faceti sex, las-o aprinsa, ca sa iti vada urmatoarea miscare pe care o faci. 

Iata cateva motive care te vor convinge ca sa faci dragoste cu lumina aprinsa e cel mai sexy si mai sanatos lucru cu putinta:

CITESTE SI: Cum iti dai seama daca esti buna la pat? 5 lucruri pe care le faci

Ti se va parea mult mai intim

Atunci cand lumina este stinsa, vei putea vedea doar conturul, doar forma trupului partenerului tau si nimic altceva. Insa atunci cand luminile sunt aprinse, poti sa iti privesti partenerul in ochi. Daca il iubesti, atunci aceasta mica schimbare va face diferenta. Contactul vizual face trairile mai intense.

Vei ajunge mai usor la orgasm

Barbatii sunt creaturi vizuale, motiv pentru care si ajung mai repede la orgasm daca au ce vedea, lumina zilei sau a veiozei.

Il va feri de fantezii

Daca esti ingrijorata ca iubitul tau se gandeste la o alta femeie, aprinde-i lumina. Atunci cand faci dragoste pe intuneric e mai usor sa iti imaginezi ca alta e persoana pe care o mangai si care iti ofera cel mai bun orgasm. Pe cand cu lumina aprinsa, nu prea ai sanse sa te gandesti la altcineva.

Te va face sa te simti mai increzatoare

Cand luminile sunt aprinse, nu iti vei putea ascunde pistruii si celulita. Poate suna infricosator, dar odata ce vei vedea cat de mult se bucura partenerul tau atunci cand se uita la tine, vei realiza ca esti frumoasa asa cum esti. Este un mod rapid de a capata incredere in tine.

Vei putea adopta anumite pozitii mult mai usor

 Atunci cand nu iti vezi partenerul ai toate sansele sa ii dai fara sa vrei un cot in nas sau sa i te asezi cu genunchiul pe glezna. Insa atunci cand luminile sunt aprinse vei putea sa te muti in ce pozitie doresti fara niciun fel de problema. Iar sexul va fi mult mai placut.

Il va ajuta sa-si dau seama ce-ti place

Atunci cand iti va putea vedea expresiile faciale, va fi mult mai usor pentru partenerul tau sa isi dea seama ce iti face placere si ce nu. Daca strambi din nas la ceva, va realiza asta si nu o va mai face. Daca iti musti putin buza in timpul unei anumite miscari, atunci e semnalul pe care i-l dai ca poate continua. Nu va trebui sa se bazeze doar pe gemetele pe care le scoti, pentru ca fata ta ii va spune tot.

CITESTE SI:  Barbatii sunt PRO sau CONTRA prezervativului? Afla raspunsurile lor

Va apropie mai mult

Pare destul de ciudat sa te dezbraci de haine pentru o alta persoana. Dupa ce te vei simti confortabil stand dezbracata in fata partenerului, atunci veti incepe sa te simti mai confortabil cu el in orice alta privinta. Este un punct de plecare pentru increderea reciproca, pentru siguranta unuia in prezenta celuilalt.

 

Sursa:ele