7 pozitii sexuale pentru iarna aceasta

Se pare ca iarna isi intra in drepturi, iar frigul de afara ne face sa stam mai mult sub patura. Insa cu putina imaginatie putem sa facem si alte lucruri, mult mai interesante. De aceea, vin in ajutorul vostru cu o serie de pozitii sexuale pentru iarna aceasta care sa va incalzeasca.

In serile geroase, cand temperaturile sunt extrem de scazute, cele mai bune pozitii de sex sunt cele in care partenerii stau lipiti unul de altul. In articol veti gasi cele mai bune pozitii sexuale pentru iarna aceasta care sa va faca sa uitati de frigul de afara.

CITESTE SI: Top 5 cele mai intalnite fantezii sexuale ale barbatilor. La numarul 4 viseaza toti

1. Aibha

Cu siguranta este una dintre cele mai bune pozitii sexuale pentru iarna aceasta care merita sa o puneti in practica. Cu atat mai mult este excitanta, puteti sa stati destul de lipiti unul de celalalt si aveti posibilitatea sa va priviti in ochi.

2. Ajagara

Se pare ca aceasta pozitie este preferata de cele mai multe cupluri in aceasta iarna. Femeia sta pe un scaunel facut din mainile partenerului. Ea isi regleaza centrul de greutate al corpului tinand cu mainile de glezne, prin interior.

3. Bramara

Aceasta pozitie nu mai are nevoie de vreo descriere. Este romantica si foarte des pusa in practica de catre cupluri, caci e, intr-adevar, foarte stimulanta si excitanta. O recomand in special celor indragostiti.

4. Dolita

Poate fi considerata una dintre cele mai interesante pozitii sexuale pentru iarna aceata. Femeia are avantajul ca isi poate desface picioarele foarte mult pentru a permite o penetrare foarte adanca.

5. Indrani

Barbatul are posibilitatea sa-si vada partenera in toata spendoarea ei, excitatia vizuala fiind maxima. Aceasta pozitie este des intalnita in fanteziile barbatilor si prezenta in preferintele femeilor, pentru ca ofera avantaje ambiilor parteneri.

6. Svanaka

Este extrem de tandra si una dintre cele mai bune pozitii sexuale pentru iarna aceasta. Stand cu picioarele intinse si lipite, penetrarea in vagin va fi mai usor accesibila barbatului. Dupa ce partenerii depasesc preludiul, e bine ca femeia sa puna sub abdomen o perna, pentru a ridica bazinul.

CITESTE SI: 5 obiceiuri feminine care sunt enervante pentru barbati

7. Utkalita

Este o pozitie usor de pus in practica si nu necesita foarte mult efort, in schimb satisfactia este maxima. Partenerul are posibilitatea sa-si miste penisul foarte usor, oferindu-i iubitei senzatii de neuitat. Imaginea picioarelor si a sanilor femeii sporeste satisfactia vizuala a barbatului.

Sursa:click