7 semne ca il intereseaza doar sexul

Fie ca-ti convine sau nu, pe unii barbati ii intereseaza doar sexul. Iata 7 semne care-i dau de gol.

Niciodata nu vrea sa iesiti inainte de ora 23. In cel mai rau caz, te vrea doar pentru sex, iar in cel mai bun caz, nu vrea sa iesiti la intalniri, deci oricum nu e cu adevarat interesat de tine.

CITESTE SI: Cum sa-i oferi cel mai tare sex oral din viata lui! Incearca aceste trucuri!

Ai impresia ca nu ii face placere sa vorbeasca cu tine. Daca nu faceti sex sau ceva asemanator, atunci va uitati la un film sau faceti altceva care sa nu includa discutii. Incearca sa limiteze interactiunea cu tine pentru ca, de fapt, nici nu-i pasa de ai de zis.

Iti face doar complimente referitoare la cum arati. De fiecare data cand are ceva frumos de spus, se leaga doar de picioarele tale, de sanii tai, de buzele tale etc.

Te lauda in fata amicilor… doar pentru ca esti buna la pat. Ok, multe persoane discuta cu prietenii despre viata sexuala, dar exista o limita. Daca el nu vorbeste cu prieteni lui decat despre sex, avem o problema.

Daca nu ai chef de sex, pleaca acasa. A venit la tine cu gandul sa iti ajunga in pat, dar, in momentul in care i-ai zis ca nu ai chef sau nu te simti prea bine, si-a adus aminte ca are ceva important de facut. Iar asta nu s-a intamplat doar o data.

Incearca sa te convinga sa faci ceva ce nu vrei. Este normal sa discutam cu partenerul despre dorintele noastre, dar daca el iti cere zilnic sa incercati sexul anal, nu e tocmai ok.

CITESTE SI: Vrei sa stii daca e bun la pat? Iata 6 semne subtile dupa care sa te uiti

Nu te respecta. Are zile in care te ignora, suspectezi ca te-ar insela, flirteaza cu alte femei de fata cu tine… Nu ii pasa cu adevarat de tine, vrea doar sa aiba o partenera de sex.

 Sursa:cosmopolitan