7 TIPURI DE STIMULARE MANUALA PE CARE BARBATII LE URASC

Unii barbati sunt mari fani ai stimularii manuale, mai ales daca vine de la partenera de cuplu. Dar, uneori, circumstantele, tehnica folosita sau momentul ales nu sunt tocmai potrivite sau placute. Vezi care sunt cele 7 tipuri de stimulare manuala pe care niciun barbat nu le doreste.

„Nu am chef de sex oral, asa ca asta e tot ce primesti”

Acest tip de stimulare manuala este unul dintre cele mai amare pentru barbati, din cauza potentialului nefolosit. Majoritatea lasa actul sa se consume, desi isi doreau altceva, mult mai intens. E ca si cum ai manca supa crema de legume, dupa ce ai comandat tort de ciocolata, pentru ca „tot l-au adus, sa nu aruncam degeaba”.

„Stimularea oribila pe uscat”

Amandoi stiti cat de oribil este si niciunul dintre voi nu se distreaza absolut deloc. Ba chiar va rugati in gand sa se temrine mai repede si sa dati drumul la televizor.

CITESTE SI: FUNNY LA CE SE GANDESC BARBATII DIMINEATA

„Stiu ca vrei sa-mi dai mana la o parte si sa termini tu”

Dar pentru ca esti atat de arogant (cum indraznesti sa nu-ti placa serviciile mele sexuale de inalta clasa?!), nu o sa te las sa faci ce stii tu mai bine si o sa te chinui pana nu-mi mai ceri niciodata „una mica, scurta”, etc.

„Stimularea cu stanga de la o femeie dreptace”

Stie ca esti dreptace si ca nu te-ai nascut ca Zlata, flexibila din orice unghi, dar ignora acest lucru? Bine! Atunci nici tu nu te obosesti sa schimbi mana, ca sa fii mai comoda. Lasa ca asa poti sa fumezi o tigara, sau sa schimbi canalul la televizor in acelasi timp.

„Stimularea cu lotiune de jojoba si patchouli pentru ca nu am lubrifiant”

Ok, nu am lubrifiant la indemana, sau pur si simplu cel vechi s-a terminat data trecuta cand nu aveam chef si stii tu ce ai facut. Dar am aici, langa pat aceasta minunata lotiune de corp emolienta cu ulei de jojoba, patchouli si ylang ylang care te va face sa iti simti bijuteriile de-a dreptul exotice, ca si cum ar fi un palmier cu nuci de cocos pe o insula pustie.

CITESTE SI: DEPENDENTA de SEX, afectiune REALA sau MIT

„Stimularea manuala de consolare pentru ca sunt la ciclu”

Ne cunoastem de destul timp si stii foarte bine ca zilele astea nu se poate. Dar, uite, sunt fata buna si iti fac un cadou. Ma rog, un fel de cadou, pentru ca nu e chiar ce ai visat, dar merge. Premiu de consolare.

„Stimularea de adio, nu vreau sa te mai vad niciodata”

Credeam ca esti un tip simpatic, asa pareai acolo, in club. Se pare ca seara asta e distrusa, asa ca iti fac asta ca sa ma expediezi acasa, sa inventezi o scuza, sau sa ma opresti si sa dormim un pic. Prefer sa imi chemi un taxi, daca se poate, mi-a parut bine de cunostinta.

Sursa www.unica.ro