7 trasaturi ale unei ‘fete rele’ pe care toti barbatii le cauta la o femeie

Nu trebuie neaparat sa fii o ‘fata rea’ ca sa ai trasaturile uneia. De fapt, e preferabil sa ai cateva dintre trasaturile unei ‘fete rele’ decat sa fii rea cu adevarat.

Oricat de distractiv ar suna sa fii obraznica si sa nu iti pese decat de propria persoana, astfel de fete nu fac decat probleme. Oricum, au si cateva parti pozitive, parti pe care barbatii le cauta.

CITESTE SI: 4 trucuri pentru o viata plina de sex

1. Simtul aventurii

Multor barbati le este teama sa se ‘linisteasca’ si sa faca aceleasi lucruri zilnic. Din acest motiv, in momentul cand vor sa faca acest lucru doresc sa fie alaturi de o femeie cu simtul aventurii. In acest fel vor putea face ceva diferit impreuna in fiecare zi pentru a iesi din rutina.

2. Increderea in propria persoana

Ai auzit de nenumarate ori ca increderea in propria persoana este cea mai importanta calitate a unei femei. Ei bine, este adevarat. Barbatii vor sa gaseasca o femeie care sa fie multumita de propria persoana si care sa fie constienta de faptul ca merita tot ce este mai bun. Ai fi surprinsa sa vezi cati barbati te observa cand iti tii capul sus.

3. Sa fie provocatoare

Nu cred ca este nicio surpriza ca barbatii sunt obsedati de contactul fizic. De obicei, vor sa fie cu o femeie care sa stie cum sa fie provocatoare in dormitor sau chiar si in public. Ei cred cu tarie in faptul ca o femeie trebuie sa stie cum sa se poarte in public si cum sa o faca intr-un cadru intim.

4. Independenta

Barbatii vor sa fie cu femei care sa stie cum sa aiba grija de ele si care sunt capabile sa isi sustina ideile. Au nevoie de cineva care ar putea foarte bine sa traiasca si fara ei, dar care alege sa o faca alaturi de ei.

5. Sa fie directa

Daca este un lucru pe care barbatii il urasc de-a dreptul, acel lucru sunt aluziile. Cand esti suparata, vor sa le spui direct lucrul asta si ce trebuie sa faca pentru a se revansa. Daca ai ceva de povestit, barbatii se asteapta sa treci direct la subiect. Nu trebuie sa iti fie teama ca ai putea fi prea dura, pentru ca asta este exact ceea ce isi doresc ei.

6. Sa fie seducatoare

Barbatii sunt obisnuiti ca ei sa fie cei care fac primul pas, dar adora momentele in care o femeie preia initiativa. Nu trebuie sa faci asta tot timpul, dar iubitul tau se va bucura din plin de momentele in care tu esti cea cu initiativa.

CITESTE SI:7 pozitii sexuale pentru iarna aceasta

7. Sa fie pasionala

Un sarut este un sarut, dar daca acel sarut este unul pasional, devine de neuitat! Un barbat doreste o femeie careia sa ii placa sa ii atinga buzele si sa ii mangaie pielea. Pasiunea este un lucru extrem de important!

 

 Sursa:elle