70 de tone de MATERIALE PIROTEHNICE, descoperite de politistii din ILFOV

O cantitate de 70 de tone de MATERIALE PIROTEHNICE, din clasele I – IV, in valoare de 400.000 de euro, a fost descoperita miercuri in BUCURESTI, la sediul unei societati comerciale care apartine unui barbat de 59 de ani, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane intr-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din IPJ Ilfov au efectuat controale pentru depistarea persoanelor care detin si comercializeaza produse PIROTEHNICE.

CITESTE SI: JANDARMII BUCURESTENI AU CONFISCAT PESTE 27.000 DE OBIECTE PIROTEHNICE

Astfel, in municipiul Bucuresti, la sediul unei societati comerciale, care apartine unui barbat de 59 de ani, au fost descoperite 70 de tone de MATERIALE PIROTEHNICE, din clasele I — IV, in valoare de 400.000 de euro. Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate, pentru cercetari, precizeaza comunicatul.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de desfasurare fara drept de orice operatiuni cu articole pirotehnice si comercializarea fara drept catre publicul larg a articolelor pirotehnice destinate, pentru a fi utilizate de catre pirotehnicieni in conformitate cu Legea nr. 126/ 1995 privind regimul materiilor explozive, precum si fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii.

 Sursa foto: infobraila