8 chestii DUREROASE pe care toti le facem ca sa fim mai frumosi

Cine spune ca nu ar face niciodata niciun compromis pentru a arata mai bine cel mai probabil minte. Cele mai “masochiste” sunt fetele, dar in ultima vreme nu prea mai gasesti tipi care sa poata spune ca nu au incercat niciodata metode de infrumusetare.Stim toti ca frumusetea vine de multe ori la pachet cu ceva durere. Dar uneori merita sacrificiul, nu?

Astea sunt cele mai dureroase 8 chestii pe care aproape toata lumea le face pentru a arata mai bine. Fie ca recunoaste, fie ca nu.

1.Cand te hotarasti ca ai nevoie de o schimbare de look si dai de un stilist prea zelos, foarfeca aia parca taie in carne vie.

2.Chiar daca stii ca unele produse iti pot provoca alergii, dar esti prea disperat sa arati bine ca sa nu le incerci. Poate nu ti se intampla tocmai tie, nu?

3.Epilarea cu ceara e un “iad” prin care trec tot mai des si barbatii. Auch!

4.Cand te hotarasti sa iti schimbi culoarea parului, iar rezultatul nu e deloc asa cum il doreai.

5.Nu exista nici macar o tipa care sa nu stie cum e sa te “injunghii” in ochi cu pensula pentru tus, cu creionul dermatograf sau chiar cu periuta de mascara…

6.Pensatul e la fel de dureros si pentru femei, si pentru barbati. Dar doare si mai tare cand te lasi pe mana cuiva care te face sa arati ca Chucky.

7.Bronzul te face sa te simti mult mai bine in pielea ta. Dar nu si cand vrei sa iei tot soarele intr-o zi si te alegi cu arsuri.

8.Cel mai dureros e insa ca dormi cu o ora-doua mai putin in fiecare zi doar ca sa arati bine.

 Sursa:zutv