8 lucruri esentiale pentru o viata sexuala implinita

Cand este vorba despre viata sexuala multi barbati nu realizeaza ca lucrurile nu se pot reduce doar la aparatul genital. Este nevoie de un amalgam de calitati necesare pe care un cuplu trebuie sa le posede daca vor sa aiba o viata sexuala implinita.

In cazul in care viata sexuala a cuplului se afla acolo unde va doriti, atunci aceste sfaturi s-ar putea sa nu fie pentru voi, insa daca lucrurile nu stau deloc asa, atunci ai nevoie sa bifezi lista si sa transformi o viata sexuala mediocra intr-un scenariu demn de filmele erotice de la Hollywood.

CITESTE SI: 50 de reguli pe care orice femeie ar trebui sa le respecte intr-o relatie

1. Comunicare

Inainte sa te gandesti la penetrate trebuie sa comunici. Evident ca nu este vorba doar despre discutiile despre sex; tu si sotia ta trebuie sa fiti deschisi si onesti unul cu celalalt despre fiecare aspect al vietii voastre. In caz contrar, resentimentele si supararile vor face ca sexul sa fie ultima optiune pe lista voastra de prioritati.

Bineinteles ca trebuie sa vorbiti si despre ce vreti in pat. Sunt o multime de cupluri care nu sunt satisfacute cu viata lor sexuala dar partenerilor le este teama sa-si spuna of-ul pentru a nu le rani sentimentele celor dragi. Insa cum ai putea fi satisfacut daca nici macar nu comunici cum ti-ar placea sa faci dragoste? Vorbiti despre sex: puteti sa purtati conversatiile chiar in timp ce-l faceti. Afla ce-i place si fii clar cand ii spui ce-ti place tie.

 2. Experimentare

Cei mai multi dintre barbati nu sunt misionari, insa cand este vorba despre experimentare nu vor sa depaseasca o anumita limita. Pentru o viata sexuala implinita trebuie sa ai deschidere si sa experimentezi lucruri noi. Poti incerca sa-i faci un sex oral daca nu ai facut-o inca. Fii deschis si amandoi veti avea de castigat.

 3. Generozitate

Chiar daca cei mai multi dintre barbati nu-si doresc decat sa ejaculeze in doua minute dupa care sa doarma nu trebuie sa stii ca sexul ar trebui sa fie satisfacutor pentru amandoi.

Petrece putin timp producandu-i placere, da-i si ei timp sa te multumeasca pe tine si dupa ce ati avut orgasm amandoi, discutati putin sau macar ia-o in brate daca nu mai poti sa-ti tii ochii deschisi si vrei sa dormi.

 4.Spontaneietate

Orice femeie viseaza sa fie surprinsa uneori, iar aceasta dorinta se aplica si in cazul sexului. Indiferent ca ii place sa faca amor sub cerul liber, sau sa faceti sex in dormitor, in casa unui prieten care a dat o petrecere sau sa o saruti pasional doar pentru ca s-a intors cu fata la tine, fa-i astfel de surprize sexuale si va ramane pe vecie a ta.

 5. Adaptabilitate

Fiecare persoana este diferita si poate fi excitata de lucruri diferite. Toti amantii buni stiu acest lucru si invata sa-si modifice actiunile astfel incat sa se sincronizeze cu partenera. Afla care sunt miscarile care ii fac ei placere, atat literare cat si figurative si bucurati-va de calatoria sexuala placuta care va duce la un nou nivel.

 6. Dezirabila

Intr-un sondaj de opinie realizat pe un grup femei s-a descoperit ca pentru ele cuvintele comunicare, spontaneitate si dezirabila sunt la fel de importante. Daca ai fantezii cu iubita care se excita doar la vederea zambetul tau, las-o sa afle asta. Daca o faci sa se simta dorita atunci ea iti va intoarce serviciul.

7. Compatibilitate

Este important ca tu si iubita ta sa va intelegeti atat in dormitor, cat si in afara lui. Daca toata ziua va certati, dar sexul este fantastic, relatia voastra nu va rezista. Insa daca iti place cum gandeste, cum actioneaza si cum miroase viata voastra sexuala va fi excelenta.

Asigura-te ca nu iti place numai corpul ei, altfel abilitatea ei de a te calari ca o nebuna s-ar putea sa te plictiseasca intr-o zi. Sau poate nu. Tu decizi.

CITESTE SI: 7 lucruri inedite pe care nu le stiai despre atractia fizica

 8. Simtul umorului

Ultimul, dar nu cel de pe urma, trebuie sa va distrati unul in compania celuilalt. Te poate face sa razi? Poti s-o faci sa rada in hohote si sa spuna ca nu mai poate de sa respire din cauza rasului? Nu te lua prea in serios. Poti intreba orice femeie si o sa vezi ca pentru ea simtul umorului conteaza mai mult decat aspectul fizic.

 Sursa:sfatulparintilor