8 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA I LE SPUI ZILNIC IUBITULUI TAU

La inceputul relatiei, indragostitii isi spun multe vorbe frumoase, dar cu timpul renunta la complimente si declaratii. Vezi ce ar trebui sa ii spui zilnic iubitului tau, pentru ca iubirea voastra sa creasca.

1. Te plac!

Cand esti intr-o relatie de durata, ajungi sa vezi si defectele persoanei de langa tine. Iubitul tau te va scoate, uneori, din sarite, de aceea este bine sa il asiguri constant ca il placi in continuare.

CITESTE SI: Cum il tii departe de tentatii. Trucuri pe care orice femeie trebuie sa le stie daca nu vrea sa fie inselata!

2. Te iubesc!

Daca il iubesti pe prietenul tau, asigura-te ca i-o spui zilnic. Poate ai impresia ca actiunile tale sunt cele care conteaza, insa si cuvintele sunt importante. Trimite-i un mesaj scurt, lasa-i un biletel, spune-i cand ajunge acasa, indiferent de modul in care o faci, trebuie sa auda ce simti pentru el.

3. Cum a fost ziua ta?

Arata-i iubitului tau ca esti interesata de ce se petrece in viata lui. Cand vine acasa de la munca, intreaba-l cum a fost ziua lui, ce probleme a avut si care i-au fost reusitele. Asculta-l si sfatuieste-l daca iti cere asta. Este important sa vada ca se poate baza pe tine!

4. Ma faci fericita!

Spune-i cand face ceva frumos pentru tine! Este important pentru un barbat sa afle ca te face fericita. Astfel ii dai de inteles cum vrei sa fii tratata si il ajuti sa te mentina cu zambetul pe buze.

5. Te respect!

La fel de important ca iubirea este respectul. Aici poti lasa actiunile sa vorbeasca pentru tine, deoarece vor fi mai graitoare. Respecta-i spatiul personal, arata-i ca are dreptul sa isi petreaca timpul asa cum isi doreste si nu il jigni nici macar atunci cand te scoate din sarite.

6. Imi pare rau!

Poate nu trebuie sa ii spui zilnic asta, dar cand gresesti, asigura-te ca o recunosti. Nu esti perfecta, el stie asta, dar cand iti ceri scuze ca l-ai ranit sau l-au suparat, ii arati ca iti pasa de sentimentele lui si ce ai facut a fost doar o greseala.

7. Esti foarte bun la…

Oricat de sigur pe el ar parea iubitul tau, tot are nevoie sa auda, din cand in cand, ca il apreciezi. Fa-i complimente legate de cat de bine face fotografii, gateste, comunica cu ceilalti, vei vedea ca o astfel de atitudine nu va ramane fara efect.

CITESTE SI:7 lucruri care ii innebunesc pe barbati. Afla cum poti sa ii starnesti rapid simturile

8. Multumesc!

„Multumesc!” este un alt cuvand pe care partenerii il spun rar, deoarece au impresia ca este de la sine inteles. Indiferent ca iti cumpara o cutie de lapte, ca te ia de la munca sau ti-a adus flori, spune-i „multumesc”. Il vei face sa simta ca tu chiar apreciezi efortul sau!

 Sursa:unica