8 lucruri pe care femeile le vor in pat

Intra in mintea femeilor si invata cum sa le faci pe plac in cele mai intime momente! Iata ce vor acestea de la tine in pat!

1. Sa fii deschis
Orice femeie ar vrea sa-i dezvaluie partenerului ei cele mai ascunse fantezii sexuale, insa nu orice femeie are incredere sa faca asta. De aceea, un barbat trebuie sa fie deschis in ceea ce priveste dorintele sale. Cu cat acesta va fi mai dispus sa incerce lucruri noi, cu atat va fi mai deschisa si femeia de langa el.

CITESTE SI: De ce fug barbatii de relatiile serioase? Iata 10 motive

2. Sa asculti
Unei femei ii place sa fie ascultata in orice moment, chiar si atunci cand se afla sub cearceaf. Aceasta stie exact ce vrea si-i va transmite barbatului care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a o satisface. De asemenea, eforturile sale nu vor ramane nerecompensate.

3. Pasiune
E adevarat ca femeile viseaza la tot felul de gesturi romantice: lumanari, flori, soapte fierbinti. Insa, barbatii nu ar trebui sa uite de pasiune. De cea bruta. Uneori, cea mai buna varianta de satisfacere a unei femei este sa o apuci cu putere, sa o pupi apasat si sa nu iti ceri scuze pentru cat de mult vrei sa o savurezi.

4. Agresivitate
Femeile se entuziasmeaza la ideea unei partide de sex agresiv. Poate face miracole in viata sexuala a cuplurilor. Asta nu inseamna ca barbatii ar trebui sa se transforme in niste brute, doar ca, uneori, e bine sa te lasi dus de val si sa accesezi cea mai intunecata zona a dorintelor tale sexuale.

5. Sa te concentrezi pe intregul corp
Barbatii fac foarte des aceasta greseala. Se concentreaza doar pe locurile evidente, care le atrag atentia, cand, de fapt, acestia ar trebui sa fie atenti la fiecare detaliu. Ar putea ramane surprinsi cat de receptive sunt anumite zone mai putin observabile la atingerile lor.

6. Mai mult sex oral
Cine are impresia ca femeile nu se bucura de sexul oral precum o fac barbatii, se insala amarnic. Acestora le-ar placea la nebunie ca partenerii lor sa experimenteze mai mult in acea zona, sa isi dea seama ce trebuie sa faca pentru o experienta cat mai placuta.

7. Dominatie
Femeilor le place atat sa fie dominate, cat si sa domine. E bine ca, din cand in cand, unul dintre voi sa preia fraiele, iar celalalt sa se lase controlat. Ideea este sa nu uitati sa faceti periodic schimb de roluri.

CITESTE SI: De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii? Vezi galerie foto amuzanta

8. Cuvinte murdare
Orice femeie se gandeste in secret cum ar fi ca iubitul sau sa-i vorbeasca obscen mai des. In pat, bineinteles. Nu mai incercati sa infrumusetati cuvintele, spuneti exact ce va vine in cap! Patul e singurul loc in care nu ar trebui sa existe critici si reprosuri. Preluati initiativa si faceti ce simtiti!

Sursa: libertatea