8 lucruri pe care le inteleg doar cei care sunt tinuti in “friend zone”

Cand iti place foarte mult de o fata sau de un baiat si faci orice ca sa o/il cuceresti, e posibil sa nu realizezi ca te-a plasat in “friend zone”. Adica un loc din care e foarte greu de iesit pentru ca, nu-i asa, sunteti “atat de buni prieteni”.

1.  Te roaga mereu sa mergeti impreuna la cumparaturi si tu te duci, sperand ca de data asta se va transforma intr-o intalnire. Ermmm, avem o veste proasta: e putin probabil sa se intample asta!

2. Incerci mereu sa va vedeti doar voi doi, dar accepta sa va intalniti doar in locuri publice. Nu te gandi ca doar are nevoie de mai mult timp. Cel mai probabil e un mod elegant de a nu te refuza, dar a te tine totusi la distanta si “in priza”, in acelasi timp.

3. Te invita la o petrecere si sta cu tine 5 minute (adunate!) toata seara, iar tu petreci restul de timp cu oameni pe care probabil nu-i cunosti si care au primit invitatii pe Facebook. Daca nici acum nu realizezi ca sunteti “doar prieteni”, poate ar trebui sa-ti facem o schema.

4. Iti spune ca puteti vorbi orice sau ca iti va fi mereu alaturi, iar tu te gandesti imediat ca asta e o declaratie de dragoste. Ei bine, nu e chiar asa. Cineva care e indragostit nu vrea sa auda chiar orice de la tine…

5. Iti face mereu cunostinta cu alte fete/alti baieti, iar tu crezi ca te testeaza? Putin probabil! Daca ar vrea sa fie cu tine, nu ar face niciodata asta. Niciodata!

6. Cand ii propui ceva ce seamana cu o intalnire, e mereu ocupat/a sau vine si cu altcineva. Daca te gandesti incearca doar sa para “hard to get”, mai gandeste-te o data! Fara sa citesti “printre randuri” de data asta.

7. Desi e prea ocupat/a sa va vedeti, vorbiti mult la telefon sau schimbati mesaje. Nu inseamna ca esti mai important/a decat orice ar avea de facut. “Traducerea” corecta e ca ii place sa comunice cu tine, dar nu tine neaparat sa te si vada. Iar asta ar trebui sa-ti spuna ceva.

 8. Iti spune ca ii place de un prieten/o prietena de-a ta. Iar tu crezi ca vrea doar sa te faca gelos/geloasa! E o probabilitate, dar mica. Cel mai sigur vrea sa joci rolul de Cupidon si se bazeaza pe ajutorul tau.

Sursa:zutv