8 MARTIE: 7 destinatii romantice perfecte pentru ZIUA FEMEII

8 MARTIE – ZIUA FEMEII: Plaje luxuriante, experiente inedite, plimbari spectaculoase si peisaje memorabile. De 8 MARTIE este momentul perfect sa ii oferi femeii din viata ta o evadare din ritmul cotidian intr-un loc cu adevarat surprinzator. Fie ca alegi o plaja cu nisip fin si ape turcoaz sau ca optezi pentru o plimbare pe Sena, Mondo News iti propune 7 destinatii romantice de ZIUA FEMEII.

1. Santorini, Grecia

De 8 Martie, puteti descoperi impreuna minunatiile pe care le ofera superba insula greceasca. Casele de un alb pur si cupolele albastre va vor face sa va simtiti ca intr-un peisaj de poveste. In plus, pentru ca este extrasezon, nici nu veti scoate din buzunar foarte multi bani in aceasta perioada.

2. Cancun, Mexic

Marea Caraibelor, colorata in nuante turcoaz, dar si nisipul alb, alaturi de ospitalitatea specifica locului va vor face sa va indragostiti de acest loc. Fara doar si poate, Cancun este una dintre destinatiile romantice cu care nu vei da gres de 8 Martie. Impreuna va veti bucura de plaje paradisiace, veti putea face surf sau scufundari, inot cu delfinii si puteti vizita diverse obiective turistice asa cum este piramida Chichen Itza, considerata o noua minune a lumii, sau Insula femeilor.  

3. Sevilia, Spania

Sevilia este un alta destinatie de vis perfecta pentru o vacanta de 8 Martie. Aici va puteti crea o atmosfera de basm printr-o vizita la castel. Palatul Regal din Sevilia este numai unul din obiectivele culturale pe care il puteti vizita in capitala Andaluziei. In plus, datorita climei, cea mai calda din Spania, aveti posibilitatea sa explorati orasul la pas.

4. Bali, Indonezia

Micuta insula tropicala este un adevarat paradis natural. In Bali veti uita stres si va veti relaxa intr-una din multele plaje cu nisip fin. Totodata, aici va veti bucura de minunatele pesteri sacre, rauri rapide sau de vulcanii recunoscuti in toata lumea. Tot in Bali exista si numeroase temple si palate, dar si foarte multe festivaluri si ceremonii locale, unde dansul este rege.

5. Venetia, Italia

O destinatie mult mai apropiata de voi, dar si mai accesibila ca pret, Venetia este locul perfect pentru o minivacanta de 8 Martie. Plimbarea voastra romantica poate incepe chiar din fata garii centrale, pe Grand Canal, continuand apoi pe Podul Rialto, cea mai cunscuta astfel de constructie din oras.

Plimbarile cu gondola pe canalele inguste ale Venetiei pornesc de la 50-60 de euro pentru 35-40 de minute, iar bistrourile si restaurantele ofera mese la preturi accesibile. Vedeta Venetiei este Piata San Marcol, acolo unde se gasesc Basilica cu acelasi nume si Palatul Dogilor.

6. Paris, Franta

Chiar daca ati fost la Paris o data sau de 10 ori, cu fiecare vizita veti reusi sa surprindeti cate putin din magia pe care o ofera “Orasul Iubirii”. Dupa o vizita la Muzeul Luvru si o plimbare pe raul Sena, odihniti-va la una din zecile de terase aflate pe malul apei, in compania unui croissant frantuzesc si a unei cesti de cafea buna. Montmartre, Turnul Eiffel sau bulevardul Champs Elysees sunt alte optiuni ce nu trebuie ratate in Paris.

7. Bora Bora, Polinezia Franceza

Desi cea mai faimoasa insula din arhipelagul din Pacificul de Sud este Tahiti, Bora Bora nu poate scapa unui top atunci cand ne referim la destinatii romantice. Lagunele turcoaz, intinderile de nisip alb si apusurile de soare minunate transforma Bora Bora in locul perfect pentru a petrece o vacanta de vis de 8 Martie.

City Break-ul, alegerea rapida

Daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie si vreti totusi sa aveti parte de o experienta memorabila, atunci un City Break, cu bilet de avion, cazare si mic dejun, este cea mai la indemana alegere pentru minivacanta de 8 Martie. Site-urile agentiilor de turism se intrec in oferta care pleaca de la 170 de euro de persoana.

Surse foto: healthyvoyager.com, royalcaribbean.com, studentcity.com, commons.wikimedia.org, travelandtourworld.com, miriadna.com, inspiritoo.com, thechattypig.blogspot.com