8 martie, Ziua Femeii. Alege florile ei preferate în funcție de zodie

Ziua de 8 MARTIE a sosit pe nesimtite si, cu siguranta, cele mai importante persoane din viata voastra se asteapta la un cadou dragut. Si ce cadou poate fi mai delicat si romantic pentru femei, daca nu cele senzuale flori care se potrivesc personalitatii lor. 

Lalelele sunt cele mai populare flori de 8 MARTIE si sunt asociate cu iubirea si pasiunea, mai ales daca sunt rosii. Cele galbene simbolizeaza ganduri pozitive, cele albe – iertare, in timp ce lalelele mov au un caracter nobil.

Zambilele semnifica veselie, tinerete si spontaneitate, insa si culoarea lor conteaza. Albastru – echilibru. Mov – eleganta. Roz – veselie. Alb – puritate, sinceritate. Galben – gelozie.

Crinii simbolizeaza eleganta, speranta, puritate si virtute daca sunt albi. Cei roz sunt asociati cu sanatatea si prosperitatea. Astfel de flori pot fi oferite mamelor, soacrelor, profesoarelor si sefelor.

Irisii transmit ideea de intelepciune, incredere, prietenie,valoare si promisiuni. El este bogat in combinatii de culori, asa ca trebuie sa fii atenta si pentru ce nuanta optezi. Mov – intelepciune si complimente. Albastru – credinta si speranta. Galben – pasiune. Alb – puritate.

Trandafirii: De-a lungul veacurilor, trandafirul s-a impletit cu mitologia zeilor si zeitelor, ca simbol al frumusetii, al vietii si al mortii, dar mai presus de toate, ca un simbol al iubirii. Iar trandafirul rosu este cel care azi arata cel mai puternic simbolul iubirii. Bobocul trandafirului rosu semnifica admiratia puritatii si frumusetii celui care-l primeste.  Perfecti pentru 8 MARTIE.

Ghioceii, care vestesc venirea primaverii, inclusi intr-un buchet de 8 MARTIE, semnifica inocenta, ganduri bune si speranta.

Pentru femeile Berbec: narcisele, gentiana si forsitia, in culori puternice; caprifoiul, muscatele, crinii

Pentru femeile Taur: freziile, primula si liliacul alb; trandafirii, macul, violetele si margaretele

Pentru femeile Gemeni: lalele galbene sau panselute multicolore; lavanda, lilicacul, orhideea, crizantema

Pentru femeile Rac: zambile, lacramioare, toporasi sau bujori; trandafirii albi, muscatele, lotusul, crinii albi

Pentru femeile Leu: irisi, ghioceii galbeni si fire de galbenele; floarea-soarelui

Pentru femeile Fecioara: garofite in culori vesele, matisori, nasturasii si orhideea; trandafirii albi, crinii albi

Pentru femeile Balanta: magnolia, florile de cires si hortensia; trandafiri, hortensii, margarete, clopotei

Pentru femeiile Scorpion: lalele negre sau violete sau cale visinii; crizantema, gardenii, cactusi

Pentru femeile Sagetator: liliacul violet si irisul; narcisa, garoafele roz, papadii, bujori

Pentru femeile Capricorn: zambilele, lalele sau panselutele

Pentru femeile Varsator: freziile, toporasii, anemonele si mixandrele; orhideea, gladiolele, pasarea paradisului, trilium

Pentru femeile Pesti: ghioceii, brandusele, lacramioarele, macii; orhideea, liliacul.

Sursa www.summerday.ro