8 MARTIE – ZIUA FEMEII: 8 idei de cadouri pentru femeia din viata ta

Pe 1 Martie ai scapat destul de ieftin cu un buchet de ghiocei si un martisor, insa de 8 Martie trebuie sa alegi un cadou mai special. Si asta pentru ca de Ziua Femeii, toate reprezentantele sexului frumos trebuie sa fie rasfatate de cei dragi cu flori si cadouri menite sa le faca sa se simta speciale. Mondo News ti-a pregatit mai jos cateva idei de cadouri cu care sa iti surprinzi iubita sau sotia de Ziua Femeii.

1. Bratara homemade

Pe langa obisnuitul buchet de flori, ce ar fi sa o surprinzi anul acesta cu o bratara frumoasa, lucrata manual? Fie ca e din piele sau din elemente crosetate, un astfel de accesoriu nu o va lasa indiferenta. In plus, acest cadou nu te va usca nici pe tine la buzunar.

2. Un city break

Un cadou ideal in viziunea multor femei! Un city break intr-un oras european este un cadou cu adevarat special, pe care si-l va aduce aminte tot restul vietii. Ofertele agentiilor de turism sunt diversificate si poti gasi un pachet la un pret rezonabil.

3. Card cadou la un centru SPA

Un alt gest pe care nu il va putea uita niciodata. Ofera-i un card cadou la un centru de infrumusetare si fa-o sa se simta in al noualea cer. Clipele de relaxare petrecute intr-un astfel de salon vor fi cu adevart magice pentru iubita sau sotia ta.

Citeste si: 1 MARTIE-MARTISOR: Traditii si obiceiuri legate de sarbatoarea Primaverii la romani 

4. Un cadou personalizat

O bijuterie gravata cu numele ei sau ale voastre, o poza cu un mesaj pusa in rama, o cana sau un tricou inscriptionat etc. Oricare ar fi ideea ta, orice femeie apreciaza un astfel de cadou de 8 Martie si nu numai.

5. O zi numai a ei

De Ziua Femeii, transforma-te in valetul ei personal si indeplineste-i toate dorintele. Incepand cu indatoririle casnice si terminand cu o cina romantica, trebuie sa o faci sa se simta speciala.

6. O invitatie la teatru sau la film

Nici cu o asemenea invitatie nu ai cum sa dai gres. O piesa de teatru la care isi dorea sa ajunga mai demult sau un bilet la unul din filmele preferate sunt alte cadouri cu care nu vei da gres.

7. Un set pentru ceai

Un set de ceai mai special poate reprezenta o alta optiune potrivita pentru femeia din viata ta. Magazinele de profil au nenumarate oferte si modele in acest sens de unde poti alege.

8. Bilete la concert

Carei femei nu i-ar placea o invitatie la concert? Este un eveniment de care s-ar bucura cu siguranta, mai ales daca ai norocul sa rezervi bilete la formatia sau artistul ei preferat.

Sursa foto: pianetadonna.it