8 mega-hituri refuzate de artistii pentru care au fost compuse

Ti s-a intamplat vreodata sa refuzi ceva si apoi sa-ti para rau? Artistii despre care vorbim astazi sigur au trecut prin asta. Poate nu stiai ca unele dintre cele mai tari piese din toate timpurile au fost compuse, initial, pentru alti cantareti. Ei le-au refuzat, dintr-un motiv sau altul. Le-au luat colegii lor de breasla si le-au facut HIT.

1.Rihanna – ”Umbrella”. Fusese scrisa initial pentru Britney Spears, care a refuzat-o pentru ca avea deja multe alte piese de inregistrat.

2.”Disturbia” a fost compusa pentru Chris Brown. Artistul a decis sa inregistreze alta piesa si i-a lasat-o pe aceasta Rihannei, care era iubita lui la acea vreme.

3.”S.O.S” trebuia sa fie cantata de Christina Milian, dar a refuzat-o. Mare greseala!

4.Kelly Clarkson – ”Since U Been Gone”. Asta chiar a fost o piesa reciclata! A refuzat-o intai Pink, apoi Hilary Duff, ca in final sa ajunga la Clarkson.

5.Michael Jackson trebuia sa cante ”Rock Your Body”, dar a refuzat-o. Melodia a aparut pe albumul de debut solo al lui Justin Timberlake si a fost una dintre cele mai de succes piese ale lui.

6.Lady Gaga a compus ”Telephone” pentru Britney Spears, dar cantareata nu a vrut sa o includa pe albumul ei. Asa au ajuns s-o cante Gaga si Beyonce.

7.Gloria Estefan a compus ”Let’s Get Loud”, dar nu a mai dorit sa o inregistreze, pentru ca i s-a parut ca seamana mult cu alte piese ale ei. Asa a ajuns s-o cante Jennifer Lopez.

8.”We Found Love” de la Rihanna fusese compusa pentru Nicole Scherzinger, dar a refuzat-o. Fosta Pussycat Doll a ratat o gramada de hituri, printre care Lady Gaga – “Just Dance” si The Black Eyed Peas – “My Humps”. Cam nasol, nu?

Sursa:zutv