8 motive pentru care masturbarea este mai buna decat o partida de sex. Scapa de inhibitii!

Adesea un subiect tabu, masturbarea iti aduce nenumarate beneficii si are unele avantaje pe care sexul cu un barbat nu ti le ofera. In plus, daca inveti sa iti cunosti propriul trup, atunci si relatia ta va inflori.

Scapa de inhibitii si afla mai jos care sunt cele 8 motive pentru care masturbarea este mai buna chiar si decat o partida de sex.

1. Te vei cunoaste mai bine
Nimeni nu poate sa invete mai bine decat tine ce anume iti place si ce nu referitor la placerea sexuala! Autostimuleaza-te si invata sa iti cunosti corpul – numai asa te vei putea bucura de momente orgasmice de neuitat.

CITESTE SI: Sex oral: 4 greseli pe care nu ar trebui sa le faci niciodata daca vrei sa te considere o experta

2. Nu exista niciun pericol de a ramane insarcinata
Oricate forme de protectie ai folosi atunci cand faci sex, tot exista riscul de a ramane insarcinata sau, mai rau, de a contracta vreo boala venerica. Prin masturbare, toate aceste griji vor disparea ca prin minune si tot ceea ce iti ramane sa faci este sa te gandesti la tine si la propria ta placere.

3. Nu depinzi de el
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: vii acasa fericita pentru ca tocmai ai fost promovata, ai reusit la un examen, ti s-a marit salariul sau orice alt motiv si ai o pofta nebuna de sex. Planurile tale nu coincid si cu cele ale iubitului tau morocanos, care se plange de o durere crunta de stomac.Partea buna e ca masturbarea iti permite sa te autosatisfaci, fara sa mai depinzi de el! Asa ca bucura-te de acest avantaj ori de cate ori simti nevoia!

4. Nu te judeca nimeni daca experimentezi
Un alt avantaj pe care ti-l ofera aceasta forma de placere este ca nu te va judeca nimeni daca iti doresti sa experimentezi. Ai pus ochii pe un mic vibrator si vrei sa-l incerci? Simte-te libera sa o faci, vei fi doar tu si constiinta ta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji.In plus, unii barbati se simt jigniti daca propriile partenere le propun sa aduca jucarii sexuale in pat, insa prin masturbare nu ai de ce sa-ti faci griji ca ii vei rani sentimentele.

5. Nu te aude nimeni
In timpul unei partide de sex, diverse zgomote pot razbate catre vecini, parinti sau ceilalti colegi de apartament, insa prin autosatisfacere nu mai ai grija momentelor jenante de dupa, atunci cand dai ochii cu cei pe care, probabil, i-ai deranjat.

6. Nu ai regrete
Un alt avantaj oferit de masturbare este ca nu vei avea parte de regrete, asa cum poate ai avut atunci cand ti-ai pierdut mintile intr-un bar si ai facut sex cu un tip necunoscut. Este o experienta pe care nu ai vrea sa o mai retraiesti.

7. Scapi de complicatii
Sexul te ajuta sa fii mai fericita, intrucat elibereaza oxitocina in corp, asa-numitul hormon al fericirii. Si masturbarea ofera aceleasi beneficii, cu deosebirea ca nu exista riscul de a te atasa de cineva, pentru ca nu ai de cine.

CITESTE SI: Sex anal: 5 greseli de evitat! Cum faci ca sa nu te doara!

8. Dureaza exact cat vrei tu
Spre deosebire de o partida de sex, ce poate parea ca dureaza o vesnicie atunci cand nu esti in starea necesara, masturbarea este la o palma distanta, atat la propiu, cat si la figurat. Ea va dura atat de mult sau de putin cat vrei tu sa dureze.

Sursa:ele