9 dintre secretele placerii masculine

Unele reactii si semne pot fi cu greu incadrate in categoria „subtile”, atit sunt de greu de observat. Daca reusesti sa atingi performanta de a simti schimbarile fiziologice pe care le experimenteaza un barbat in timpul partidelor de sex, vei putea sa-i intensifici trairile erotice. Cu alte cuvinte… cu cat stii mai multe, cu atat ii vei oferi mai multa placere.

1. „DEFECTELE”  TALE IL ATRAG

Stii bine cat de multa importanta acorda barbatii imaginii, mai ales daca e si o femeie goala in peisaj. Ceea ce nu stii este ca iubitul tau te vede la un moment dat „in roz”. In timpul actului sexual, barbatilor le creste simtitor nivelul de serotonina, ceea ce ii aduce intr-o stare de usoara ameteala. Astfel, sunt sanse foarte mari sa nu vada micile imperfectiuni ale corpului tau (daca chiar exista), lucrurile de care nu esti mandra si care te impiedica sa te simti bine. Acum ca ai aflat asta, nu mai ai nici un motiv sa nu te dezlantui in pat; ofera-i o priveliste reala si necenzurata a trupului tau.

CITESTE SI: 4 lucruri pe care si cea mai timida femeie trebuie sa le incerce in pat

2. NU-I IGNORA SFARCURILE

Un studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala, din SUA, a scos la iveala faptul ca mai mult de jumatate dintre barbatii cu varste cuprinse intre 17 si 29 de ani au confirmat ca stimularea acestei zone le arunca libidoul in aer. Acest lucru se intampla pentru ca, atunci cand ii atingi pieptul, muschii i se incordeaza, iar vasele de sange se umfla, dand nastere unei reactii in intregul corp. Nu astepta sa-ti ceara el sa zabovesti in zona sfarcurilor, foloseste-ti mainile si gura. Incepe prin a-l atinge cu buricele degetelor, ciupeste-l usor si apoi rasfata-l cu varful limbii si cu buzele. De fiecare data cand vei varia presiunea, terminatiile nervoase vor fi stimulate la maximum, oferindu-i o senzatie puternica de placere.

 3. EXISTA PUNCTUL G MASCULIN

E vorba despre prostata, o glanda de marimea unei nuci, localizata la baza penisului. Aceasta zona poate fi stimulata chiar inainte de contactul sexual. Pune-ti mainile la treaba si innebuneste-l de placere. Infasoara-ti una dintre palme in jurul varfului penisului sau in erectie si impinge in jos, ca si cum ai vrea sa-i scufunzi organul in pelvis. Prin frecarea tesutului poros de prostata, iubitul tau va avea parte de aceeasi senzatie pe care o are in caz de penetrare adanca. Ce zici, oare o sa reziste mai mult?

4. PERINEUL IMPLORA SA FIE ATINS

Poate ca nu este cea mai aratoasa zona a trupului unui mascul, insa perineul (zona cuprinsa intre testicule si anus) este unul dintre cele mai sensibile locuri. El isi imparte ramurile nervoase cu penisul. Cu toate acestea, este ignorat de femei, ceea ce-l face si mai sensibil. Daca-l atingi prea repede si foarte puternic, senzatia ar putea sa-l sperie, mai bine incerci sa explorezi zona abia atunci cind va aflati in pozitia misionarului. Dupa ce te penetreaza, strecoara-ti minutele in zona fierbinte si fa-l sa tremure de placere. Cand mina ta se va afla in spatele testiculelor, preseaza-i perineul cu partea plata a indexului si fa o miscare circulara, in sensul acelor de ceasornic, apoi repeta manevra in sens invers. Cu cat presiunea va creste, cu atat mai bine se va simti armasarul tau focos.

5. SI EL ISI DORESTE COMPLIMENTE „CARNALE”

In primele minute ale contactului sexual, partenerul tau simte o pasiune intensa, de aceea s-ar putea sa-si doreasca mai multa atentie din partea ta. Acum e momentul sa eliberezi seducatoarea din tine. E excitat, deci se simte vulnerabil si vrea sa fie protejat si rasfatat (cunosti senzatia, nu?). Spune-i ca are un piept puternic sau cat de sexy este cand preia comanda in pat. Inca ceva: complimentele tale ajung exact unde trebuie acum, de vreme ce mintea lui n-a fost inca rapita de orgasm.

6. EXPRESIILE FETEI TALE = FEEDBACK

In timpul actului sexual, ai zice ca barbatii acorda mai multa atentie trupului decat chipului. Ei bine, un studiu a aratat ca e tocmai invers! Fiindca trupul nu este atat de expresiv precum fata cand vine vorba sa-si arate entuziasmul erotic, barbatii se simt nevoiti sa verifice nivelul placerii pe chipul partenerei, pentru ca, in cazul in care observa ceva in neregula, sa-si schimbe tactica. Si nu este singurul avantaj: contactul vizual are puterea de a spori intimitatea partenerilor. Deci, lumina aprinsa si privirea inainte!

 7. UN PUNCT FIERBINTE NESTIUT

Ceea ce vei afla te va uimi profund, dar iti va fi de un real folos: o parte a corpului masculin care nu e niciodata explorata la barbati este… nasul. In zona din apropierea buzelor, nasul contine mai multe terminatii nervoase decat oricare alte zone de pe fata si este extrem de receptiv la atingere. Narile au acelasi tip de piele ca si penisul, cu alte cuvinte: cu cat acorzi mai multa atentie nasului, cu atat ii intensifici circulatia sangelui. Desigur, asta nu inseamna ca o sa incepi sa-l gadili in nas pana la orgasm… e suficient un simplu sarut sau o mingaiere in acea zona. Sau deseneaza cu degetul o linie imaginara incepand cu nasul, peste piept si abdomen si terminand cu penisul, apoi revino la nas pe acelasi drum. Aceasta miscare aparent banala creeaza un circuit sexual ce-i trezeste tot corpul, spun specialistii in ale eroticii.

8. NU-SI POATE TINE MAINILE ACASA

Cand e foarte aproape de finis, orice barbat revine la instinctele sale, ceea ce il determina de cele mai multe ori sa te apuce cu putere de fese ori sani. Ceea ce nu ai aflat este ca si lui i-ar placea sa faci acelasi lucru, spun specialistii. Asadar, fa-te „rea” cind te apropii de orgasm: trage-l de par, brazdeaza-i spatele cu unghiile sau plesneste-l peste fund. Dat fiind ca substantele chimice – oxitocina si endorfinele – ii invadeaza trupul acum, nu va simti deloc durerea, deci nu-ti face griji daca-l lovesti mai mult decat usor.

CITESTE SI: Ce este BDSM si ce presupune

9. MAI MULT TIMP, ORGASM MAI PROFUND

Fiind in plina actiune, toate simptomele sale fiziologice – cresterea batailor inimii, accentuarea respiratiei, tensiunea musculara -, ating nivelul maxim, deci va simti nevoia sa ejaculeze. Cu cat il tii mai mult in acest stadiu, cu atat mai puternic va fi orgasmul lui. Pentru a-l ajuta sa faca asta, stai cu ochii pe bijuteriile lui. Cand ajunge aproape de final, testiculele tind sa bata in retragere. Foloseste-ti mainile pentru a impiedica asta! Nu numai ca vei reusi sa amani finalul glorios; barbatii gasesc imaginea ca fiind extrem de erotica. Nu va realiza ca faci asa pentru ca vrei sa-i intarzii orgasmul, va simti fiecare val tot mai puternic.

 

Sursa: cosmopolitan