CASE de lux in ALTA TARA, la pret de GARSONIERA in Romania! GALERIE FOTO

Cumpararea unei CASE intr-o alta tara, poate parea doar un vis pentru majoritatea dintre noi, insa anumite locuri chiar ofera luxul la pret de chilipir.

Criza financiara si-a facut din plin simtita prezenta pe piata imobiliara si nu numai. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa te feresti de investitiile imobiliare, cu atat mai mult cu cat acum CASELE si APARTAMENTELE au preturi mult mai accesibile. Chiar si acelea din strainatate.

Cu ajutorul site-ului Point2Homes, cei de la Business Insider au alcatuit o lista de 9 locuinte disponibile in diverse parti ale globului, la un pret de sub 50.000 de dolari. Adica putin peste 36.000 de euro, o suma mai mica sau apropiata de pretul unei GARSONIERE nou-nouta in Capitala! Mondo News ti le prezinta, ce parere ai?

APARTAMENT TREI CAMERE IN PUERTO VALLARTA, MEXIC – 49.900 DE DOLARI

Acest APARTMENT cu trei camere si o baie este localizat pe coasta Pacificului in orasul mexican Puerto Vallarta. APARTAMENTUL are 66 de metri patrati si se afla la etajul al patrulea al cladirii.

Citeste si: TOP 10 CELE MAI SPECTACULOASE RESTAURANTE DIN LUME. IN ROMANIA SUNT DOUA, TU LE STII? FOTO

APARTAMENT IN GOLFUL TAILANDEI – 47.746 DE DOLARI

Localizat in tumultosul oras turistic Pattaya, APARTAMENTUL are si o vedere incredibila asupra Golfului Tailandei. La cei 37 de metri patrati, locuinta este mai degraba o GARSONIERA, insa se vinde partial mobilata si are balcon.

CASA IN IRLANDA – 47.687 DE DOLARI

Aceasta CASA cu trei dorimitoare este localizata in Shinrone, un oras irlandez linistit. Desi are nevoie de cateva reparatii, cu siguranta vei fi incantat de sarmul pe care il ofera.

APARTAMENT TREI CAMERE IN ALMEIRA, SPANIA – 47.611 DE DOLARI

Pentru o suma de sub 48.000 de dolari, poti detine acest APARTAMENT luxos de trei camere din Almeira. In acesti bani, te vei putea bucura atat de o vedere spre mare, cat si de o panorama deosebita catre munti. In plus, locuinta are o terasa mare si iti ofera acces gratuit la terenul de tenis, si piscina. Locul de parcare este inclus.

APARTAMENT IN COSTA RICA – 45.500 DE DOLARI

Acest APARTAMENT, aflat la parterul unei cladiri in padurea tropicala din Costa Rica, oferta vederi spectaculoase, atat la raul din apropiere, cat si la munti. Are un singur dormitor si o suprafata de 61 metri patrati.

Citeste si: TOP 10 CELE MAI BIZARE CLADIRI DIN LUME. GALERIE FOTO

APARTAMENT DOUA CAMERE IN REPUBLICA DOMINICANA – 42.000 DE DOLARI

Un alt APARTAMENT superb, aflat intr-o zona de vis. La doar 42.000 de dolari, poti deveni proprietarul acestei locuinte de doua camere, aflata in apropierea plajei, cu o gradina imensa si o piscina la fel de mare.

APARTAMENT IN CAPE TOWN, AFRICA DE SUD – 41.197 DE DOLARI

Cea mai populara destinatie din Africa de Sud, Cape Town, te asteapta sa-i devii rezident! APARTAMENTUL de 55 metri patrati are doua camere si se afla la doar cativa kilometri de centrul orasului.

Citeste si: PRETUL LOCUINTELOR NOI, REDUS LA JUMATATE IN SASE ANI

CASA IN FILIPINE – 38.200 DE DOLARI

Mactan Island este un loc perfect pentru a trai. Aici este un adevarat paradis tropical, unde tu poti fi proprietar de CASA. O locuinta incapatoare, de 125 metri patrati, cu trei camere.

APARTAMENT IN BUDAPESTA, UNGARIA, 28.000 DE DOLARI

Budapesta este un oras superb, plin de istorie si traditie. Micutul APARTAMENT pus in vanzare aici costa numai 28.000 de dolari. Are ferestre mari si se afla in apropierea metroului.

Sursa foto: businessinsider.com, syerasite.com