FACI PARIU CA-TI CADE FATA? Lucrurile pe care le fac FEMEILE NESATISFACUTE in timpul SEXULUI

Atunci cand o femeie incepe sa semene cu o gimnasta, si ii cere partenerului sa schimbe frecvent pozitia sexuala, este clar ca incearca sa gaseasca o cale de a se simti mai bine.

Sexul nu este intotdeauna extraordinar. Se mai intampla ca o partida de sex sa le dezamageasca in asemenea masura pe reprezentantele sexului frumos incat sa-si doreasca sa se termine totul mai repede. In astfel de cazuri, femeile recurg la tot felul de trucuri pentru a face intalnirea amoroasa mai intensa sau pentru a pune capat chinului.

CITESTE SI: Detaliul anatomic care influenteaza pozitiile sexuale preferate de o femeie

Un sondaj realizat de publicatia pentru femei Woman’s Health a scos la iveala ca femeile recurg la tot felul de trucuri pentru a face mai placuta o partida de sex plictisitoare, care nu le satisface, ori gasesc cea mai buna modalitate de a pune capat corvoadei sexuale.

Se gandesc la scene sexy cu un fost iubit care le-a oferit momente de neuitat

Mintea nu poate fi oprita sa ”croseteze„ scenarii in dorinta de a avea parte de o experienta mai satisfacatoare. Iar doamnele si domnisoarele recurg adesea la imaginatie sau la aventurile sexuale trecute in acest scop.

Incearca sa vorbeasca deocheat
Alteori, femeile incearca sa-i sopteasca iubitului cuvinte deocheate la ureche, in speranta ca vor face actiunea mea intensa si ca il vor determina sa raspunda provocarii intr-un mod care le va surprinde placut.

Vor sa schimbe pozitiile cat mai des

Atunci cand o femeie incepe sa semene cu o gimnasta, si ii cere partenerului sa schimbe frecvent pozitia sexuala, este clar ca incearca sa gaseasca o cale de a se simti mai bine.

Mimeaza orgasmul pentru ca partida de sex sa se termine mai repede
Uneori, desi incearca din greu si poate si partenerul a facut tot ce i-a stat in putere, femeile obosesc si se enerveaza pentru ca se straduiesc atata fara sa ajunga la orgasm. Asa ca pentru a pune punct elegant unei astfel de partide de sex frustrante prefera sa mimeze orgasmul.

Apeleaza la jucarii sexuale si la lenjerie sexy, eventual comestibila

Uneori este nevoie de masuri disperate, chiar daca nu ti-ai fi imaginat ca vei recurge vreodata la lenjeria comestibila sau la vibratorul primite cadou de la prieteni in chip de gluma, ca sa faci o partida de sex mai interesanta.

Devin somnoroase

Se intampla mai rar, dar se intampla totusi ca ceea ce se intampla in asternuturi sa fie atat de plictisitor incat sa simti ca ti se inchid ochii, iar un pui de somn devine mai tentant decat sexul oral pe care ti-l face partenerul, au dezvaluit femeile care au participat la sondajul Woman’s Health.

Incep sa discute despre subiecte care nu au legatura cu sexul

Cum a fost vremea azi, a avut cumva probleme la locul de munca, ce au mai facut vedetele etc. Nu conteaza prea mult subiectul atata timp cat acesta va reusi sa puna punct sexului care nu duce nicaieri.

Incep sa analizeze detalii fizice observate la partener

Parca i-a aparut o alunita noua la subrat, oare cand s-a epilat ultima data in zona inghinala, ca parca arata ca o jungla, oare se va supara daca ii spui sa scape de parul care ii creste pe spate? O multime de alte detalii devin extrem de interesante pentru o femeie care nu este multumita de o partida de sex.

CITESTE SI: „Fetele“ din timpul orgasmului: de ce seamana cu grimasele de durere cele mai frecvente expresii faciale produse de placere

 Se preface ca a auzit telefonul sunand

Nu conteaza ca de regula nu raspunde la telefon nici cand sta pe canapea, pentru ca ii este lene sa se ridice. Dintr-o data, in timp ce faceti sex, i se va parea ca a auzit telefonul sunand si devine vital sa raspunda acelui apel atunci, in acel moment. Evident, este doar o scuza nefericita folosita pentru a pune capat unui partide de sex nesatisfacatoare, asta daca nu cumva asteapta sa-i moara vreo bunica.

Sursa:adevarul