9 lucruri pe care nu le stiai despre sex

In urma unui studiu recent si a colectionarii de date cu privire la multe mituri despre sex care se credeau a fi adevarate, cercetatorii au ajuns na o serie de concluzii care efectiv sunt aproape incredibile, pe langa faptul ca sunt si destul de amuzante.

Studiul realizat pe un esantion de cateva sute de femei si barbati, cu grade de educatie diferite si care au fost dispusi sa vorbeasca despre viata lor sexuala si rezultatele obtinute in urma unor cercetari stiintifice cu privire la efectele sexului asupra organismului, a scos la iveala o serie de lucruri aparte.

CITESTE SI:6 mituri spulberate despre sex

Ce nu stiai despre sex! Lucruri care te vor da pe spate:

1. Pe parcursul intregii sale vieti, un sofer, o persoana care are carnet de conducere, face sex in masina in medie de sase ori.
2. Toti oamenii isi aduc aminte mai precis cum a fost primul sarut si nu cum a fost prima partida de sex.
3. Nu numai oamenii fac sex oral pentru placere! Exista si animale care fac acest lucru iar acestea sunt lupii, ursii si liliecii.
4. Nu exista mancaruri afrodisiace! Totul este doar un mit. Doar alcoolul, in cantitati moderate, creste pofta de sex pentru ca grabeste circulatia sangelui.
5. Mai mult de doua treimi dintre oameni au fantezii cu alta persoana in timp ce fac sex cu actualul partener.
6. Daca ai glicemia scazuta, nu ai chef de sex! Asa ca din cand in cand este bine sa consumi o ciocolata. Riscul de a te ingrasa nu este atat de mare.
7. Sexul nu arde atat de multe calorii precum crezi. Mai precis, o partida de sex buna arde mai putine calorii decat are o bere. Mai precis, la 15 minute de sex se ard aproximativ 72 de calorii.
8. Femeile cu studii superioare accepta mai rapid sa faca sex anal decat femeile care au absolvit doar liceul.
9. Barbatii cu bani putini prefera femeile cu sani mari, pe cand barbatii realizati din punct de vedere material prefera femeile cu fundul rotund, tonifiat si proeminent.

CITESTE SI:

Sursa:news.craiovapenet.ro