9 OBICEIURI CARE FAC O RELATIE SA DUREZE O VIATA INTREAGA

Cand intri intr-o relatie, nu exista o reteta pe care sa o urmezi si care sa iti garanteze succesul. Sunt, insa, cateva reguli pe care le poti urma, pentru a fi fericiti o viata intreaga.

Respectati-va unul pe altul

Respectul este esential, daca vreti sa fiti fericiti impreuna. Invata sa ii arati ca esti alaturi de partenerul tau, ca il sprijini si ii apreciezi munca. Nu incerca sa il schimbi, ai incredere ca ai ales o persoana care merita atentia ta fara sa ii aduci imbunatatiri.

CITESTE SI: CE SA NU II SPUI NICIODATA DUPA O NOAPTE PASIONALA

Radeti mult

Rasul este bun si pentru sanatate, si pentru starea de spirit. Decat sa pornesti o cearta, mai bine faci o gluma buna. Uneori, sa faci haz de necaz este cel mai bun lucru pentru tine si pentru ceilalti. Pana la urma, ce poate fi atat de grav incat sa te faca sa te opresti din ras? Bucurati-va de viata, nu dureaza o vesnicie!

Protejati-va unul pe altul!

Indiferent de ce se intampla si de incercarile prin care treceti, tineti-va de mana! Treceti impreuna prin toate si protejatia-va unul pe altul! Incurajati-va! Iubiti-va! Cel mai mare munte devine o simpla denivelare cand ai langa tine persoana iubita!

Aveti incredere unul in altul!

Suspiciunile nu ar mai trebuie sa iti chinuie mintea in momentul in care te decizi sa fii cu el! Lasa-ti trecutul in urma, uita de cei care te-au dezamagit, el nu ar trebui sa sufere ca inaintea lui ai cunoscut oameni fara integritate. Pana la proba contrarie, oricine merita increderea ta!

Iarta cu adevarat!

Toata lumea greseste! Chiar si tu, oricat ai crede ca tu faci mereu ce e bine! Important este sa stii sa ierti! Te vei simti mult mai bine cu tine!

Faceti-va complimente!

Nu astepta ca el sa fie singurul care iti face declaratii de dragoste sau care iti spune vorbe frumoase. Spune-i si tu ce simti! Spune-i de ce l-ai ales pe el, de ce iti place sa il ai aproape. Multumeste-i ca te face fericita! Toata lumea vrea sa auda lucruri frumoase

Incurajati-va unul pe altul!

Cand intra in relatii, oamenii au tendinta de a-si uita visurile si planurile! Nu il lasa sa faca asta! Adu-i aminte de lucrurile marete pe care isi dorea sa le faca si fa-l sa le urmeze. Spune-i si lui de planurile tale!

Fiti sinceri!

Cand nu iti place ceva, spune-i! Invatati sa va impartasiti temerile, supararile si nemultumirile la fel cum o faceti cu lucrurile bune. Iubitul tau ar trebui sa stie ce este in mintea ta, ca sa stie ce sa faca si cum sa fie langa tine. Nu va ghici intotdeauna ca esti nemultumita sau nefericita!

CITESTE SI: CUM DEVII FEMEIA PE CARE ORICE BARBAT O DORESTE

Nu uitati de datele importante!

Intotdeauna este bine sa aveti motive de sarbatoare! Notati ziua in care v-ati cunoscut si faceti ceva special de fiecare data.

 Sursa:unica