9 TIPURI DE CUPLURI PE CARE ORICINE LE CUNOASTE

Oriunde ne-am afla, e imposibil sa nu avem macar un cuplu in jurul nostru, fie ca suntem la munca, la facultate, am iesit undeva in oras sau pur si simplu mergem pe strada. Si ce inseamna un cuplu daca nu iubire, fericire, si alte chestii de genul? De fapt, lucrurile nu stau chiar asa, pe langa certuri si neintelegeri, unii iubiti au niste obiceiuri care ni se par ciudate si nu se incadreaza deloc in standardele unor indragostiti. 

Mai jos e o lista cu tipuri de cupluri in care, daca ai iubit sau iubita, sigur te incadrezi si tu.

1. Cuplul extrem de dragastos. Nu concep sa nu se tina de mana oriunde ar fi, fie ca sunt in supermarket, la farmacie, la fastfood sau in vizita la prieteni. Sunt de nedespartit, se saruta tot timpul si nu sunt niciodata atenti la ce fac ceilalti, mai ales daca au iesit intr-un grup mai mare.

CITESTE SI:10 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm

2. Cuplul BFF. Pentru cei de la 1 un cuplu de genul asta este foarte ciudat. Nu isi arata afectiunea prea des in public, isi vorbesc de parca ar fi mai degraba frati, nu iubiti. Nu ii deranjeaza sa iasa in oras separat, si isi pastreaza dulcegariile pentru ei.

3. Cuplul hiperactiv pe Facebook. E tipul de cuplu care spameaza Facebook-ul cu poze si check-in-uri de la film, terasa, retaurant, mare, munte si alte locuri pe unde mai sunt ei. Plus declaratiile de dragoste pe care si le scriu unul celuilalt, ca sa vada lumea cat de mult se iubesc.

4. Cuplul cu profil comun de Facebook. De obicei isi fac profil comun dupa ce se logodesc/casatoresc si posteaza la fel de mult pe Facebook ca cei de la 3. Si cel mai sigur, profilul e administrat de iubita, ea posteaza tot, si in numele iubitului.

5. Cuplul care se cearta des. De fiecare data cand vorbesti cu unul din cei doi, iti spun ba ca e bine, ba ca se cearta si nu vor sa mai fie impreuna. Dupa ce se cearta se schimba repede statusul in single, de parca dupa ce te certi cu ai tai poti sa iti schimbi statusul in orfan. Si nu ii mai crezi niciodata cand iti spun ca se vor desparti, pentru ca se impaca de fiecare data.

6. Cuplul singuratic. Cel mai probabil unul dintre cei doi e amicul tau, iar de cand are prieten sau prietena, nu mai stii nimic de el, nu mai ies decat ei doi, oriunde s-ar duce.

7. Cuplul „perfect”. Fie ca vorbesti cu el sau cu ea, amandoi iti vor spune cat de bine sunt, ca stau impreuna, se inteleg perfect, au o relatie minunata, se porivesc si inteleg, se iubesc ca in prima zi, dar de fapt relatia lor e cam ruginita.

CITESTE SI: De ce nu le mai plac barbatilor virginele?

8. Cuplul de animalute. Daca alinturile „puiut, motanel, ursulet, pisoias, elefantel” iti sunt cunoscute, stii despre ce vorbesc.

9. Cuplul cu o relatie la distanta. Tot timpul vorbesc unul despre celalalt si unul cu celalalt. Au tot felul de obiceiuri, se uita la filme in acelasi timp, vorbesc la telefon la ore fixe in fiecare zi, iar cand se vad se intampla multe lucruri de-odata. Se poate ajunge de la zece poze pe facebook cu fericitul cuplu pana la cereri in casatorie. 

 Sursa: kissfm