90 DE LOCALITATI DIN ZONA MOLDOVEI NU AU ENERGIE ELECTRICA

Localnicii din aproximativ 90 de localitati din judetele Vaslui, Bacau, Iasi si Neamt nu au in continuare curent electric, dupa ce retelele distribuitorului de electricitate au fost avariate de ninsoare, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis presei de Delgaz Grid, sambata, la primele ore ale diminetii, era intrerupta alimentarea cu energie electrica total sau partial pe liniile de medie tensiune din 28 de localitati din judetul Bacau, 48 localitati din judetul Vaslui, opt localitati din judetul Iasi si alte patru din judetul Neamt. 

“Intrucat unele conductoare sunt rupte si exista riscul sa ajunga pe suprafata solului, Delgaz Grid atrage atentia asupra pericolului de electrocutare si arsuri pe care le reprezinta conductoarele pentru persoanele aflate in vecinatatea acestora. Echipele companiei noastre si ale contractorilor lucreaza in continuare pentru remedierea avariilor din sistemul de distributie, precum si a deranjamentelor individuale si colective”, se arata in comunicat.

Sursa: realitatea