Cum se prepară ciupercile crocante cu usturoi. Dacă îți plac ciupercile, încearcă acest aperitiv apetisant, simplu și ușor de preparat.
Ingrediente necesare pentru ciuperci crocante cu usturoi:
450 g ciuperci
50 g unt, topit
2 căței de usturoi, pisați
2 lingurițe cimbru
1 jumătate de cană pesmet
30-40 g parmezan ras
pătrunjel, după gust
sare
piper
Mod de preparare ciuperci crocante cu usturoi:
Într-un bol, amesteci untul împreună cu cimbrul, usturoiul, sare și piper, după gust. Amesteci într-un vas termorezistent cu ciupercile spălate și uscate. Dai la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 10 minute. Presari pesmetul combinat cu parmezanul și mai lași încă 8-10 minute, până când ciupercile se rumenesc ușor. Servești cu pătrunjel tocat.
Sursa rețetă și foto: closetcooking.com