AMANTA lui ZSOLT CSERGO vorbeste despre episodul care a facut valva in presa

Reactie incredibila a Kingai Sebastyen, antrenoarea de kangoo jumps cu care sotul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, a fost surprins sarutandu-se pe un iaht, in Croatia. Sportiva a facut primele declaratii legate de scandalul infidelitatii omului de afaceri, la 6 luni de la incident.

Kinga Sebestyen este femeia cu care Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu a fost surprins sarutandu-se pe un iaht, in Croatia, fotografiile fiind publicate la jumatatea lunii octombrie 2012. Dupa mai bine de 6 luni de la incident, apele par ca s-au linistit in familia Nicoletei Luciu. Ea sustine ca a depasit cu bine momentul si ca fiecare zi care se scurge ii aduce sotul tot mai aproape de sufletul ei. La randul sau, Zsolt nu stie ce sa mai faca sa-i intre in gratii celei cu care are 4 copii: merg in weekenduri impreuna la munte, ii face cadouri scumpe, ii umple casa de flori aproape zilnic.

Chiar si Kinga Sebestyen, care de atunci nu a aparut in presa cu nici o lamurire, vazandu-si de proiectele ei legate de sportul pe care l-a adus in Romania, kangoo jumps, a avut puterea sa faca primele declaratii. Se pare insa ca pe ea scandalul inca o mai afecteaza, totusi. Intrebata de ce a ales sa taca in octombrie anul trecut si nu a iesit la rampa pentru a clarifica situatia, sportiva a plecat nervoasa din fata camerelor de filmat. Asta dupa ce a fost de acord sa acorde un interviu pentru echipa ” Stirilor Kanal D”, in care spunea ca este suparata pe presa din Romania deoarece a scris numai minciuni.

”Sunt foarte suparata pe presa pentru ca a scris numai minciuni. Eu mi-am vazut e treaba mea, am muncit mult, mi-am continuat munca mea. Prietenii mei m-au sustinut in acea perioada. Au fost minciuni care intr-o zi o sa iasa la iveala”, a declarat Kinga. Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, ar fi fost surprins in vara anului trecut in timp ce se saruta cu o femeie, Kinga Sebestyen, pe un iaht. Dupa momentul de tandrete, Zsolt ar fi lovit-o pe aceasta destul de dur. Filmul in care apar imaginile cu pricina a fost difuzat la o emisiune de la Acasa TV, iar imaginile au aparut intr-o revista din Romania.