Accesul Elenei Udrea in Guvern ar putea fi blocat chiar de colegii de partid


O parte din democrat-liberali ii poarta sambetele Elenei Udrea si ar dori ca aceasta sa nu mai faca parte din viitorul guvern. Surse democrat-liberale, sustin ca acestia vor profita de caracterul secret al votului care va fi dat, vineri, in cadrul Colegiului.

Director al partidului pentru validarea viitorilor ministri pentru a bloca accesul lui Udrea spre un nou minister. Data ca favorita de unii colegi de partid pentru portofoliul care ar putea reuni Dezvoltarea Regionala si Turismul, Udrea este perceputa de o parte din colegii sai de formatiune ca o povara si chiar ca o pata pe imaginea PDL, datorita scandalurilor in care a fost implicata in perioada in care gestionat turismul Romaniei.

Conform surselor citate, Udrea a reusit sa-si antagonizeze o buna parte din conducerea PDL prin modul in care a evoluat in campania prezidentiala a lui Traian Basescu. In timpul campaniei, secretarul executiv al partidului ar fi actionat independent de staff-ul condus de Vasile Blaga si Adriean Videanu, reunind in jurul sau un al treilea sediu si staff de campanie printre care s-ar fi numarat si consultantul Dan Andronic, sustin sursele citate.

Foto: Mondo News

Citeste mai mult pe site-ul Antena 3