Accident Calea Plevnei, Bucuresti: O masina cu tineri din Prahova care veneau din club, lovita in plin de un taxi


O seara in club s-a incheiat la spital pentru cativa tineri din Prahova. Dupa petrecere, chiar daca soferul era baut, tinerii au plecat cu masina spre casa. Pe drum, cel care se afla la volanul autoturismului a trecut pe rosu, iar un taxi i-a lovit din plin. Cinci persoane au fost ranite, iar trei au fost transportate la spital.

In declaratiie de la politie, ambii soferi au declarat ca au trecut pe culoarea verde a semaforului.

Martorii spun insa ca baiatul care se intorcea cu prietenii de la discoteca a vrut sa vireze la stanga, dar a confundat semaforul pentru inainte cu cel pentru stanga. Astfel a intrat pe rosu in intersectie.

Soferul care se intorcea din club sustine si ca n-a baut alcool, dar etilotestul l-a contrazis. quot;Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcool-test. Conducatorul autoturismului Volkswagen avea o,46 de miligrame vapori de alcool in aerul respirat quot;, nbsp; a spus seful de tura pe accidente al Brigazii de Politie Rutiera, comisarul sef Gabriel Burca.

Dupa accident, mai multe persoane au fost transportate la spital.

quot;Au fost cinci victime intr-un automobil si o alta in celalalt. Doua dintre victime refuza transportul la spital. Trei persoane au traumatisme toraco-abdominale, cu fracturi de membre inferioare. Toti sunt echilibrati, fara probleme quot;, a spus doctorul Gabriela Bratosin, medic la SMURD.

Unul dintre sensurile de pe Calea Plevnei din Capitala a fost blocat pentru cateva minute.

Vezi video pe site-ul Realitatea TV