Accident DN 17, Sieu Sfantu – Ovidiu Cristea, accidentat grav in timp ce traversa printr-un loc nepermis

Victima a povestit politistilor ca a fost trimis acasa de un profesor pentru a aduce o carte. Accidentul s-a produs in jurul orelor 9,00 in localitatea Sieu Sfantu. Victima, Ovidiu Cristea, un elev de 14 ani a incercat sa traverseze soseaua intr-o zona nemarcata si a fost lovit in plin de un Renault Symbol.

Elevul a nbsp; fost transportat de urgenta la Spitalul din Bistrita iar investigatiile medicale au aratat ca are o fractura de umar si mai multe traumatisme minore. „Din punctul nostru de vedere este un accident grav insa conducatorul auto nu este vinovat, pentru ca baiatul a trecut prin loc nepermis quot;, explica purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Claudia Creta.

Imediat dupa accident copilul a relatat ca plecase de la scoala trimis de un profesor care l-ar fi amenintat ca nu-i incheie situatia. Purtatorul de cuvant al IJP Bistrita-Nasaud, Claudia Creta se afla in imediata apropiere a locului producerii accidentului si a auzit declaratia copilului inainte de a fi preluat de echipajul SMURD: „Atat copilul cat si apartinatorii spuneau ca a plecat de la scoala din Sintereag, la patru kilometri distanta ca sa aduca o carte sau un caiet. A parcurs aceeasi distanta cu o ora inainte ca sa mearga la scoala. Nu cred ca ar fi parcurs aceasta distanta daca nu ar fi fost o urgenta quot;, spune politista.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Foto: Arhiva Mondo News)