Accident Defileul Jiului: Roxana Nicolita a murit dupa ce a plonjat cu masina in apa

Accidentul rutier a avut loc in aceasta dimineata, pe Drumul National 66- Defileul Jiului, in punctul Carligul Intors, nbsp; autoturismul BMW rasturnandu-se in albia raului Jiu. Impactul a fost atat de violent, incat tanara de 20 de ani, aflata pe bancheta din spate, a murit pe loc.

350;oferul unui BMW a plonjat in aceasta dimineata in Jiu, iar pasagera din spate a murit pe loc. Roxana Madalina Nicolita, tanara de 20 de ani, din comuna Calara 351;i, judetul Dolj, a fost scoasa din ma 351;ina de pompierii gorjeni, insa medicii de la Serviciul de Ambulanta Gorj au constatat decesul.

„In dimineata acestei zile, in jurul orei 07.00, Politia Ora 351;ului Bumbe 351;ti-Jiu a fost sesizata prin apelul de urgenta 112, de catre un participant la trafic, despre faptul ca pe DN 66 Bumbe 351;ti-Jiu s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a constatat ca Tudor V., in varsta de 28 ani, din municipiul Timi 351;oara, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 – Defileul Jiului, punctul „Carligul Intors ”, din directia Petro 351;ani in directia Targu-Jiu, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila 351;i s-a rasturnat in albia raului Jiu.

Afla mai multe din Adevarul