Accident Diana Turcu: Fiica primarului din Itesti, Bacau, a murit spulberata de trenul rapid Bucuresti – Botosani


Diana Turcu, fiica primarului din comuna Itesti, a murit in jurul orei 17.00, dupa ce Renaultul pe care-l conducea a fost spulberat de un tren rapid care circula pe ruta Bucuresti Nord – Botosani.

Tragicul accident s-a petrecut la intrare in Ite 537;ti la trecerea la nivel cu calea ferata. Martorii afirma ca Diana Turcu, 33 de ani, vorbea la telefon in timp ce conducea si nu a observat semnalele luminoase si sonore care anuntau trecerea trenului.

In urma impactului, masina a fost aruncata la o distanta de aproximativ zece metri. quot;Un echipaj de la Smurd a ajuns imediat la locul accidentului, a spart parbrizul, a taiat centura de siguranta si s-au inceput manevrele de resuscitare care au durat aproximativ 40 de minute. Din nefericire, nu a raspuns la niciun stimul quot;, a declarat Andrei Grecu, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Jude 539;ean (SAJ) Bacau afirma ca sunt mai multe cauze care au putut duce la deces. quot;Este posibil sa i se fi fracturat coloana cervicala sau o ruptura de aorta, pe langa alte traumatisme ale organelor interne quot;, a explicat Adrian Colibaba, director medical SAJ Bacau.

Afla mai multe despre acest caz pe site-ul Adevarul