Accident Harman, Brasov: Un tanar de 22 de ani, accidentat grav dupa ce s-a rastunat cu masina

Accident in localitatea Harman din Sfantu Gheorghe. O masina care circula dinspre Brasov catre Lunca Calnicului s-a rasturnat, duminica, in dreptul localitatii Harman, dupa ce a intrat pe banda a doua fara sa se asigure.

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Brasov, soferul autoturismului care a produs accidentul este ranit grav, fiind transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri.

quot;Pe DN 1, in localitatea Harman, M. G. de 37 ani, din Sf. Gheorghe, in timp ce conducea un autoturism dinspre Brasov, spre Lunca Calnicului, a schimbat directia de mers de pe banda II, pe banda I, fara sa se asigure, intrand in fata autoturismului condus de C.D., de 42 ani, din Brasov, care circula in aceeasi directie de mers si care, pentru a evita impactul cu respectivul autoturism, l-a ocolit prin partea dreapta, intrand cu rotile pe acostament, iar la reintrarea pe carosabil, a scapat autoturismul de sub control si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a unui tanar de 22 ani, pasager in auto condus de C.D quot;, se precizeaza in comunicatul Politiei.

Cercetarile sunt continuate de politisti.

Foto: Arhiva Mondo News