Accident Oradea: Un mort, doi raniti si trei masini avariate intr-o intersectie



Un mort, doi raniti si trei masini avariate. Acesta este bilantul unui grav accident petrecut marti seara intr-o intersectie din Oradea. soferul vinovat a actionat asemenea unui kamikaze.

Cu viteza foarte mare, fara sa se asigure, soferul a intrat pe un drum cu prioritate, de pe unul laturalnic. A izbit in plin o masina care circula regulamentar, care a ricosat in alt autoturism.

quot;In fata mea era Loganul si in fractiune de secunda venise domnul care e vinovatul, cu o viteza si direct in el. Fara sa acorde prioritate, fara nimic quot;, a spus un martor.

quot;Am stabilit ca soferul unui autoturism Renault nu a respectat semnificatia indicatorului stop, a pastruns in intersectie, a tamponat un Logan pe care l-a proiectat in alt autoturism quot;, a declarat Traian Marnea, comisar la Politia Rutiera Oradea.

In urma impactului, soferul masinii izbite a murit pe loc. Pasagerul precum si soferul vinovat s-au ales cu rani si au fost transportati la spital. nbsp;

quot;In stare relativ buna, constiente, o femeie si un tanar, am inteles ca a fost o tamponare intre trei masini. Sunt cu pierdere de cunostinta, sunt in investigatii, sunt echilibrati la momentul respectiv quot;, a precizat Miuta Anton, medic de Urgente.

Ambii vor ramane in spital. Dupa ce se va pune pe picioare, soferul va raspunde penal pentru omor si vatamare corporala din culpa.

Foto: Mondo News