Accident Pitesti, Arges: Ninel Soare a murit la cateva ore dupa ce a devenit tata

nbsp;

Un barbat de 43 de ani, care a candidat la primaria din comuna Malureni in urma cu cativa ani, si-a pierdut viata intr-un accident de masina, la cateva ore dupa ce sotia sa a nascut un baietel.

Ninel Soare era foarte fericit ieri cand a aflat ca sotia sa a dat nastere, la spital, unui baietel sanatos. De bucurie, seara, omul s-a gandit sa dea o petrecere si si-a chemat toti prietenii ca sa-i cinsteasca.

Dupa ce a petrecut alaturi de ei, noaptea, in jurul orei 1.00, omul s-a urcat in masina si a pornit catre locuinta unui padurar din comuna, pentru a-i duce 5 litri de vin si de apa minerala. Numai ca, din pacate, n-a mai ajuns la destinatie.

Masina in care se afla s-a oprit intr-un sant, intre doi copaci. Cativa copii, care se aflau pe drum la acea ora tarzie s-au speriat cand au vazut ce s-a intamplat nbsp; si au sunat imediat la 112.

„Inca mai dadea din picior”

„Cand au ajuns aici Politia Rurala si Smurdul eu am vazut ca omul inca mai dadea din picior”, a spus un copil. Oamenii din sat spun ca este posibil ca barbatul sa fii facut infarct la volan si din acest motiv nu ar mai fi putut sa stapaneasca masina.

Citeste mai mult despre acest caz pe site-ul Adevarul