Accident Racarii de Jos, DE 70: Patru raniti grav dupa ce patru masini s-au facut praf

Patru masini au fost implicate intr-un grav accident petrecut la iesirea din localitatea doljeana Racarii de Jos.

Doua autoturisme marca Volkswagen Passat, un Volkswagen Golf si o Dacia Papuc s-au ciocnit violent, in urma impactului patru persoane fiind transportate de urgenta la Spitalul Nr. 1 din Craiova. Politistii sositi de urgenta la locul accidentului cerceteaza imprejurarile in care s-a produs carambolul.

UPDATE, ora 19:45:

Potrivit oamenilor legii, de vina pentru producerea accidentului a fost conducatorul autotusimului marca Volkswagen Passat, culoare verde inchis.Acesta nu a pastrat distanta regulamentara fata de automobilul din fata.

„Acesta, in timp ce se deplasa dinspre Filiasi catre Craiova, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata marca Dacia Papuc, lovindu-l in parte din spate. Automobilul Dacia Papuc a intrat pe contrasens lovind un alt autoturism marca Volkswagen Passat care circula regulamentar. Conducatorul masinii Volkswagen Passat a intrat pe prima banda de mers acrosand un alt automobil marca Volkswagen Golf care de asemenea circula regulamentar“, a declarat agent-sef Sorin Visan din cadrul Politiei Filiasi.

Citeste mai mult si vezi galerie foto in Adevarul