Accident Salomir la Sinesti, Ialomita. O persoana a murit si alta a fost grav ranita!


Fostii arbitri Marian Salomir si Marius Martis au fost implicati, miercuri seara, intr-un grav accident de circulatie, petrecut in judetul Ialomita, in dreptul localitatii Sinesti.

O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita. Persoana decedata este un barbat in varsta de 63 de ani.

Potrivit informatiilor oferite de politisti si citate de Mediafax, o masina s-a izbit pe contrasens cu un Mercedes in care se aflau Marian Salomir, Marius Martis si o tanara de 22 de ani. La volan se afla Marian Salomir.

quot;Eu am fost la volan, nu am nicio problema, suntem la politie pentru formalitati, nu am avut nicio vina, din fata noastra a aparut o Dacie de nicaieri. Cei din Dacie au fost de vina, din ce am inteles, acolo sunt doua victime, dar nu avem nicio vina. Nu avem nicio problema dupa accident, nu stiu cauza accidentului, dar personal cred ca soferul a adormit la volan. Masina era foarte veche. Noi vom pleca in continuate la drum, nu mai avem de ce sa ramanem aici quot;, a declarat Marian Salomir pentru Mediafax.

Soferul de 63 de ani care a provocat accidentul a murit pe loc, in timp ce pasagerul aflat in masina sa a fost ranit si a fost transportat la spitalul din Urziceni. De asemenea, tanara din Focsani aflata in masina condusa de Salomir a suferit leziuni usoare.