Accident Timisoara: A zburat intr-un stalp care a spart vitrina de la Piranha

Timisorenii care se aflau in centrul orasului miercuri de dimineata au fost socati de un accident provocat de un tanar de 23 de ani. Acesta nu a acordat prioritate de trecere si a lovit o Dacie dupa care a intrat intr-un stalp, care, mai departe, a cazut pe un geam al localului Piranha.

Un nou accident spectaculos a avut loc in plin centrul orasului. Soferul unei masini de firma, care circula pe strada Eugeniu de Savoya sustine ca nu a vazut semnul de cedeaza trecerea din intersectia cu strada Vasile Alexandri si a fost lovit de un taximetrist care conducea o Dacia Logan. Dupa impact, dubita a sarit pe trotoar, a lovit un stalp de Telpark, care mai apoi a cazut peste geamul clubului Piranha.

quot;Nu mi-a acordat prioritate. Nu aveam viteza nici eu, nici el, altfel ar fi fost mult mai grav. In momentul in care ne-am tamponat au sarit airbagurile din masina. Din cauza asta sunt zgariat pe maini. Sunt periculosi cei care circula cu masinile de firme, nu se uita quot;, a spus taximetristul Toader Lazi.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)